Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Posti

Tänne kaikenlaiset kysymykset, ilmoitukset, asiallinen palaute ja käytännössä kaikki asiallisesti kerrottu, paitsi mainokset, ne kuuluvat tänne.
Liittyneiden asoille ja ilmoituksille on oma paikkansa, liittyneiden viekku.
Linkinvaihtopyynnöt tulevat tähän viekkuun.

Posti  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Tunnus

21.10.2017 15:22
Jokaisella on vaikeat ja surulliset tilanteensa, myöskin minulla nyt...
~ Luulin, että helposti tästä irti päästä voi ikävästä, mut silmist on pois on sydämestä, on se vaan nyt niin! Koitan unohtaa yksin jään, kun kiskot mua keinuttaa pimeyteen...~ By: Club For Five, muunellut yhden sivulauseen Tunnus.

Hyvä Tuiskeen väki, myöste yp:t ja kaikki liittyneet. Nyt tulee tänne muiden eroviestijen jatkeeksi tämä, minun omani. Olen väsynyt tekemään tätä ja kun teen tätä tunteeni vetävät minua eri suuntiin ja luen chatin viestejä, jotka riipaisevat sydäntäni. Sydän tuntuu raskaalta ja mieli on rikaleina... Teen tämän nyt varmaan peräti viidettä kertaa, mutta tämä kerta on hirvein. Ne kaikki hyvät muistot joita olen kokenut täällä, niin Viiksen, Untuvan ja monituisen muun kanssa elävät mielessäni aina, ikuisesti. Päivä jona ensimmäisenä saavuin tänne tämä paikka oli iloinen, riemukas, aurinkoinen ja mikä tärkeimpä aktiivinen, nyt en enää voi sanoa sitä samaa tästä Tuiskeesta... Mahtavia ihmisiä on eronnut ja ne kaikki ovat auttaneet minua olemaan parempi ystävä, ihminen ja kirjoittaja. Olen oppinut jokaiselta jotain. Viikselta huumorintajun, Untuvalta ilon, Uunalta kielioppia, Perholta innon ja Milulta usko parempaan. Olen päättänyt monituisen surun ja ilon tieni, tähän viestiin... Enää en ehkä palaa tänne liittyneenä, sinä ihmisenä jona tulin tänne, vaan raunioituneena, haavoittuvaisena ja mieli synkkänä. Silmäni ovat kosteat, mutta yritän pysyä kovana teidän takia. Olen jakanut surua täällä, mutta myöskin iloa. Yritän jatkaa elämääni teidän vuoksenne, vaikka tiemme eroavat. Silmiäni kirvelevät kyyneleet valutan teidän vuoksenne ja myös Tuiskeen. Olen saanut kokea täällä niin paljon hyvää ja mitä tärkeintä, sitä aitoa ystävyyttä. Sitä tunnetta en kadota sisimmästäni, vaikka sydämeeni tulee ikuisiksi ajoiksi suuri lovi, tästä hetkestä, kun käännän selkäni tälle paikalle. Toivon, että te ihmiset muistatte minusta vain hyvää, ettekä niitä valituksia elämästäni. Olen ollut varmaan tämän paikan tukipalkki, kuten monetkin muut, mutta nyt, kun kohta kaikki eroavat Tuiskeesta tulee pelkkä raunia, menneisyyden haikea paikka, mistä ei voi muuta kuin hakea mielipahaa... Kiitos näistä hetkistä, ihana Tuiske, mitä olet tarjonnut minulle paljon! Tiemme haarautuvat, taas kerran, mutta ne voivat vielä kohdata, muistakaa toivo elää.

Ja te ystäväni, koittakaa pysyä kovina, kuten minäkin, minun tähteni ja kaikkien muidenkin, Tuiske ei saa lopettaa toimintaansa vielä, mutta muistakaa, voin palata ehkä kuukauden päästä, puolen vuoden tai monien vuosien päästä, intoa puhkuen. Mutta nyt vaivun epätoivoon ja suruun.

Hyvin surullisin ja murtunein terveisin: Tunnuksenne

Nimi: Silverglow

15.10.2017 17:22
Anteeksi myöhäinen tiedotus!
Kuviolehti on lopettanut, voitte poistaa linkkimme.

Nimi: Roksu

14.10.2017 19:51
Anteeksi, laitan tänne turhaan viestiä, mutta haluaisin sanoa...

Heihei Aloe ja Untuva... Mä aattelin liittyä tänne, mutta kaikki eroavat. Mie en halua et Tuiske kuolee, MaiP ja Minttu, pitäkää tää pystyssä, taistelkaa Tuiskeen puolesta.

Hyvää matkaa ja Tähtiklaani valaiskoot polkunne Untuva ja Aloe! :(

Nimi: Aloe

14.10.2017 19:19
Monelle käy näin joskus jossakin... joskus sen on tapahtuva... eroan täältä, mutta lupaan, että minua vielä näätte chatissä! Hyvästi kaikki Tuiskelaiset, täällä on ollut kodikasta ja ihanaa alussa, mutta nykyään on harrastuksia, koulu yms... en jaksa kirjoittaa mitään "tarinaa" tänne, mutta kiitos kaikille, jos aikaa joskus on, liityn takaisin ilomielin! :3


En oikeasti halua tätä, mutta en voi muutakaan...

~ Surullinen Aloe ~

Nimi: Untuva

14.10.2017 17:30
Kaikki tietävät kun inspi katoaa taivaan tuuliin... sitä on vain odotettava. Nyt kuitenkin inspi on ollut karkumatkalla pidemmän aikaa, enkä usko sen tulevan lähiaikoina takaisin.

Haluaisin ilmoittaa eroavani. Rakastan Tuisketta, sen liittyneitä, Oravaa ja Korppua, mutta en voi enää jäädä tänne. Aikani on kulunut loppuun kanssanne. Olen ollut paljon lomalla ja en enää halua ottaa lomaa. Olen viime kuukauden aikana ollut hyvin epäaktiivinen niin liittyneenä kuin varaylläpitäjänäkin. En olisi halunnut tuottaa teille MaiP ja Minttu pettymystä, mutta aikani ei enää riitä, eikä minulla ole enää siihenkään inspiä.

Olen liihottanut Tuiskeen mukana jo jonkun aikaa ja se kaikki aika jonka olen täällä viettänyt on tuntunut hyvältä. Tämä on minulle oikea paikka, mutta valitettavasti nyt joudun sen jättämään. Muistan kuinka tutustuin Erakkoon ja hänen hauskoihin juttuihinsa. Uunaan ja Perhoon, jotka jo heti alussa vaikuttivat mukavilta. MaiPpiin ja Minttuun, jotka ovat olleet minulle hyvin ystävällisiä. Miluun, joka osasi lohduttaa aina kun lohdutusta tarvitsi. Kiitos kaikille siitä mitä olen täällä kokenut!

Ehkä palaan vielä joskus takaisin, ehkä en, mutta en ikinä unohda teitä. Jos minulle sattuu olemaan asiaa kirjoittakaa googleen suntuubi ja Untuva niin mahdollisesti löydätte paikkoja joissa saattaisin majailla. Sen sanon, että rakastan soturikissoja ja tarinoiden kirjoittamista, mutta inspini on poissa ja aikani ei riitä. Näin kaikille on parempi.

~Ehkä viimeistä kertaa; Untuva

Nimi: Scotty
Kotisivut: http://juuripolku.suntuubi.com/

14.10.2017 15:38
Hei! Juuripolusta päivää.
Anteeksi ettemme ole aikaisemmin vastailleet, mutta jos mahdollista, Juuripolku jatkaa mielellään kanssanne linkinvaihtoa!

Nimi: Michelle
Kotisivut: http://tarinataivas.suntuubi.com/

13.10.2017 15:23
Linkinvaihtoa? Vastaus meillepäin kiitos!
Sivut ovat vielä hieman kesken, mutta teemme niitä valmiiksi paraikaa.

Vastaus:

—>

- MaiP

Nimi: Posityyhtynen
Kotisivut: http://scotty.suntuubi.com/

12.10.2017 16:14
Hei! Aloin karsia meidän linkkilistojamme, ja päädyin tänne. Toisin sanoen, ilmoittakaa kahden viikon kuluessa vieraskirjaamme, jos vielä aiotte jatkaa linkinvaihtoa kanssamme.

Vastaus:

—>

- MaiP

Nimi: Tunnus

07.10.2017 19:44
Eli, hei yp:t! Minä olen ollut hermorohmahduksen partaalla jo vähän aikaa. Elämä on kiireistä, koulu on hirveää ja muutenkin tuntuu siltä, että tahtoisin vain kuolla. Joten tämän vuoksi aijon...
ALOITTAA UUDESTAAN TÄÄLLÄ!
Minun on pakko, inspini on nollassa nykyisille hahmoilleni, mutta en voi vaan lopettaa olemista täällä. Ero putkeni ei enää jatku, piste. Onneksi elämäni selkenee ensiviikolla, vaikka juuri ennen syyslomani alkua on Ranskan koe, mutta se on pieni murhe c: Välillä kyllä elämässäi on kiireellisempiä viikkoja, mutta nyt ei ole ainakaan muutamaan viikkoon mitään vaikeuksia.
Kuolematassu kuolee, hukkuessaan, mutta en kirjota sitä.
Murtuman voi vain poistaa Savun laumasta.

Uusi alkuni alkaa!!!!
Jos tämä on sekavaa, kysykää tarkemmin chatissa. Terveisin, uusi, Tunnus (vaikka olen yhä se sama vanha ;) )

Vastaus:

Ihanaa, että aloitat uudestaan! Olet tervetullut :)

Poistan vanhat hahmosi :)

- MaiP

Nimi: Sadetassu
Kotisivut: http://sadetassu.suntuubi.com/

06.10.2017 21:50
Kävisikö linkinvaihto Tähtipuron kanssa. Vastaus kiitos meillepäin! :)

Vastaus:

Vastailen sinne ---

- MaiP

Nimi: Uuna

28.09.2017 15:48
Kun luette tätä viestiä, mä olen jo sulkenut Tuiskeen välilehden. Mä olen lähtenyt. Mä sanoin teille chatissa ennen kuin lähdin: "Tää tekee oikeesti kipeää, mut muistakaa, etten unohda teitä". Niin mä sanoin. Mä en aio unohtaa teitä ikinä, ja kiitän teitä kaikesta. Tuiskeessa mä opin kirjoittamaan ja löysin ihania ystäviä monia kymmeniä, jotka kaikki opetti mulle jotain. Mä tutuistuin Perhoon, josta tuli mun paras ystävä. Minttuun ja MaiPpiin, joiden ansiosta osaan nyt kirjoittaa niin hyvin. Tunnukseen, joka aina lohdutti mua. Viikseen, jonka kanssa mä niin monta kertaa kävin samat typerät keskustelut ja vitsit, joille nauroin koko loppu viikon, ja keksin pierumobiilin. Loisteeseen ja Miluun, jotka opetti mulle oikeaa ystävyyttä... Mä tutustuin niin moneen, etten voi kaikkia edes mainita, tai tästä listasta tulisi ihan liian pitkä. Te kaikki kuitenkin opetitte mulle jotain ja ootte ikuisesti mun sydämessä. Mä en unohda teistä ketään koskaan. Tästä lähtien, mä en oo Tuiskeen liittynyt, enkä apulainen. Tää on mun eroviesti, ja mä haihdun hiljaa pois teidän mielistä sitten aikanaan. En unohda teitä ikinä, älkää tekään mua :'(

Raivon ja Surun voi poistaa. En ole enää apulainen.

Yritän nyt pyyhkiä mun kyyneleet ja jatkaa elämää. Tehkää te samoin. Olette rakkaita :3

Viimeistä kertaa:

~Uunis

Vastaus:

Todella harmillista, että joudut eroamaan. Tulemme kaikki, koko Tuisketuuli, varmasti kaipaamaan sinua. Ihanaa, että olet löytänyt täältä paljon uusia ystäviä. Tuntuu hasulta ajatella Tuisketuulta ilman Uunaa.

Tähitklaani valaiskoon polkusi, poistan hahmosi.

- MaiP

Nimi: Perho

28.09.2017 08:01
Ikävä kyllä, joudun ilmoittamaan erosta. Aika vain ei yksinkertaisesti riitä, ja inspiraatio on nollassa. En rupea nyt mitään selittelemään, ne tietävät joille olen jo kertonut.
Kiitos kaikki ihanasta seurasta, pysykää aina yhtä täydellisinä ja eläkää! Te opetitte mulle paljon.

Saatan joskus käydä kääntymässä, mutta huonolla tuurilla minua ette enään täällä nää. Nyt, hyvästi ja kiitos kaikesta.

Ehkä viimeisen kerran
~ Perho

Vastaus:

Kiitos paljon kaikesta, rakas Perho-neiti. Uskon, että voin koko Tuisketuulen puolesta sanoa, että sinua tullaan kaipaamaan. Toivottavasti inspiraatiosi palaa ja näemme taas joskus :)

Tähtiklaani valaiskoon polkusi, poistan hahmosi.


- MaiP

Nimi: Feeniks
Kotisivut: http://uskontuulet.suntuubi.com

26.09.2017 14:16
Hei linkinvaihtolainen!

Valitettavasti ilmoittaisimme, että sivumme aihe, ja ylläpitäjä vaihtuu. Lopetamme tästä syystä siis linkinvaihtomme, ja pyydämme teitä poistamaan linkkimme.
Hyvää jatkoa teille, Tähtiklaani valaiskoon polkunne!

~Feeniks

Vastaus:

Asia selvä, poistan linkin. Hyvää jatkoa sivullenne :)

- MaiP

Nimi: Ulpukka

16.09.2017 20:56
Juu eroon. Olen pahoillani aiheuttamastani vaivasta, mutta minulla on liikaa kiirettä ja stressiä kun kaikki kaadetaan vaan mun päälle, mun opettaja on oikee lkjfdlnvstbineo, kotielämä kusee, kaikki ragee mulle enkä jaksa vaa elää. En haluu myöskään kuolla mutta haluisin jonnekkin sinne välille. En vaan jaksa. Varmaan tuun joskus takas mutten voi lupaa mitään. Moikkaan täällä välillä.
Ja näin btw, tää ilta oli iha hirvee ja oon itkeny tänää emt, ehkä jotain kymmenen kertaa jonkun 20 min? Ei jaksa ajatella.

Anteeks, että tää viesti oli tyhmästi tehty ja näin. En vaa jaksa panostaa mihinkään. Moikka, toivottavasti nähään joskus.

~ Ulpukka ~

Vastaus:

Ulpukka, toivon, että asiasi muuttuvat parempaan suuntaan ja että kaikki muuttuu taas hyväksi. Ajattele pahimpina hetkinä, että täällä on joku joka ajattelee. Virtuaalihalauksia koko Tuiskeen poppoolta :) Postan hahmosi, Tähtiklaani valaiskoon polkusi :)

- MaiP

Nimi: Tunnus
Kotisivut: http://huomisen0sanat.suntuubi.com/

02.09.2017 11:00
Hei, kysyisin linkinvaihtoa Huomisen sanojen kanssa! Jos tämä ei sovi, ymmärrän.

Vastaus:

Linkkari sopii!

- MaiP

©2017 Tuisketuuli RPG - suntuubi.com