Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Minttu

Heipsan vaan kaikille siellä! Olen siis Minttu, toinen tämän paikan virallisista ylläpitäjistä Maipin ohella. Olen pyörinyt Suntuubin ihmeellisessä maailmassa jo 2015 loppukeväästä, eli suhteellisen pitkään jo. :3 Rakastan soturikissakirjoja ja olen lukennut melkein kaikki suomennetut kirjat ja aion tietysti lukea myös kaikki kirjat, jotka tullaan suomentamaan!

Olen siis 23.2 vuonna peruna syntynyt tyttö Etelä-Suomesta päin. Omistan kaksi maatiaiskissaa nimeltä Minttu ja Turbo (köhköh mistäköhän keksin tän nimimerkin). Harrastan ratsastusta nyt viidettä vuotta ja olen kilpaillutkin tallin harjoituskilpailuissa (SIIS VAU). :3 Lisäksi harrastan kitaran soittoa musiikkikoulussa. Puhun suomea (HUI), sekä englantia ja saksaa jonkinlaisella tasolla (ja ruotsia en oikein osaa :D). Lempiaineeni koulussa ovat saksa ja matematiikka. :3 En taas tykkää niin paljoa musiikista, kuviksesta tai enkusta. Lempivärejäni ovat muun muassa turkoosi, vaaleanpunainen, keltainen ja sinisen eri sävyt. x) Lempieläimistä voisin sanoa ainakin hevosen ja kissan, tietysti! Kuten jotkut ovat ehkä huomanneetkin, tykkään :3-hymiöstä. Luonteeltani olen innokas, iloinen, huumorintajuinen ja usein myös hyvin outo. (älkää siis ihmetelkö :D)

Tykkään myös keksiä hienoja soturikissanimiä, tässä muutama: Hopeatuuli, Takiaisviiksi, Mustikkaraita, Routamieli, Kanervatuuli, Ruusuhohde, Kuplahöyhen... Okei, on niitä paaaaaljon enemmänkin, mutten viitsi kiduttaa ketään luotteloillani. Rakastan tarinoiden kirjoittamista, mutta usein kyylään vain sitä sanamäärää... :D Olen IRL ensivaikutelmalta hiukan ujo, mutta jos tekee itse aloitteen, niin minusta kuoriutuu aikamoinen papupata. xd Olen siis paitsi puhelias, mutta myös kova valittamaan ja inttämään, joten jos alan inttää sinulle jostain, kannattaa suosiolla lopettaa saman tien vastaan inttäminen. x)

(ja jos jollekin ei vielä selvinnyt niin olemme Maipin kanssa parhaita kavereita ja samalle luokalla, muita tuiskelaisia en tunne IRL ^^)

©2019 Tuisketuuli ~ since 2016 - suntuubi.com