Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vanha roolipeli

Täällä sijaitsevat kaikki ennen Tuisketuulen taukoa kirjoitetut roolit. Näitä voi lueskella, mutta tänne ei enää roolita jatkoa. 

EI ENÄÄ ROOLEJA TÄNNE KIITOS!

Vanha roolipeli  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Milu

22.12.2017 10:43
Tuomitassu | Loiskeklaani | Leiri

Katsoin Ruokopentua kiitollisena. Juuri kukaan ei ollut lohduttanut minua Kuolematassun kuolemasta. Ruokopentu oli sanonut, että minun pitäisi antaa ajan parantaa haavat. Onnistuisiko se? Toisaalta olin viime päivinä vain surrut Kuolematassua ja vihoitellut isälleni. Kannattaisiko minun vain... unohtaa Kuolematassu? Ei, siihen en pystyisi. Ja tuskin Ruokopentu oli tarkoittanut sitä. Minun pitäisi jatkaa elämässä eteenpäin. Sitä pentu oli kai tarkoittanut.
"Kiitos Ruokopentu", sanoin pennulle hiljaisella, käheällä äänellä.

//12. Ruoko?

Nimi: Xena

18.12.2017 07:45
Ruokopentu | Loiskeklaani | Leiri

Yritin parhaani mukaan peittää järkytyksen naamaltani. Ja onneksi se tepsi. Pitäisi olla rauhallinen ja lohduttaa Tuomitassua, kai.
- Voi ei! Ymmärrän miltä sinusta tuntuu. Kai sinun... kannattaisi antaa ajan parantaa haavat, sanoin hieman takellellen.
Menin Tuomitassun viereen ja nuolaisin hänen päälakeaan lohduttavasti. Kyseessä oli selvästi tosi tärkeä ystävä, mietin.

Nimi: Milu

17.12.2017 20:07
Tuomitassu | Loiskeklaani | Leiri

Tunsin syyllisyyden piston kuullessani Ruokopennun kysymyksen. Oliko murehtimiseni tosiaan noin näkyvää? Ja eihän Ruokopennun pitäisi joutua lohduttamaan minua. Hän oli vasta pentu. Sanat kuitenkin ryöppysivät suustani, kun minulla kerrankin oli joku, jolle kertoa murheeni.
"Paras ystäväni Kuolematassu kuoli jonkin aikaa sitten", paljastin pennulle ja painoin pääni. "Hän hukkui, kun yritti vahvistaa lihaksiaan sukeltamalla järvessä kohti pohjaa. Ja kaikki on isäni syytä! Hän toimi Kuolematassun mestarina ja kehotti häntä vahvistamaan lihaksiaan! Jos isäni olisi luottanut ystävääni ja olisi ollut parempi mestari, Kuolematassu ei olisi kuollut! Kaikki on hänen syytään eikä hän edes kadu!"
Tajusin täriseväni, mutta en tiennyt, johtuiko se surusta vai vihasta.

//11. Ruoko?

Nimi: Xena

17.12.2017 19:22
Ruokopentu | Loiskeklaani | Leiri

Ensin Tuomitassu katsoi toisaalle, mutta sitten hän käänsi katseensa minuun. Hän tervehti minua jotenkin hieman haikeasti ja kysyi sitten:
-Eikö sinun pitäisi olla pentutarhassa?
En loukkaantunut paljoa, mutta sivuutan kysymyksen.
- Vaikutat hieman alakuloiselta. Onko kaikki hyvin? Kysyin vuorostani häneltä. Vaikka kyllähän minä tiesin, ettei kaikki ole ihan kunnossa.

//2. Tuomi?

Nimi: Milu

17.12.2017 13:22
Tuomitassu | Loiskeklaani | Leiri

Istun makuualusellani ja nuolen turkkiani puhtaaksi. Oppilaiden pesän kaislaseinät suojaavat ulkona olevalta kylmyydeltä, mutta minulla on silti jäätävän kylmä. En ole vieläkään päässyt yli Kuolematassun kuolemasta. Kuolematassu oli paras ystäväni ja nyt hän on kuollut. Ja kaiken lisäksi Kuolematassu kuoli isäni takia. Miksi Kuusihännän oli pitänyt olla mustalle oppilaalleen niin ankara? Unohdun tuijottamaan oppilaiden pesän seinää. Samassa kuulen jonkun astuvan pesään. Ensin en välitä, mutta lopulta käännän katseeni punaruskeaan pentuun. Ruokopentu. En ole nähnyt tuota pentua aikoihin, mutta muistan hyvin yhteisen hippaleikkimme. Muisto siitä saa kylmyyden väistymään sisältäni.
"Hei Ruokopentu", tervehdin pentua. "Eikö sinun pitäisi olla pentutarhassa?"
Kysymys tulee suustani automaattisesti. Kadun heti, että sanoin sen. En halua, että Ruokopentu lähtee ja jättää minut yksin. En halua olla enää yksin. Muisto Kuolematassun kuolemasta on aina vahvempi, kun ympärilläni ei ole muita kissoja.

//10. Ruoko? Ei haittaa, vaikka piditkin pientä taukoa. :)

Nimi: Xena

16.12.2017 21:22
Ruokopentu|Loiskeklaani|Leiri

On jo ilta. Minun ja Tuomitassun viime tapaamisesta on jo melkein kaksi kuuta, tuumin. Ja viimeksikin se päättyi tylsästi. Päätän mennä katsomaan olisiko hän oppilaiden pesässä. Työnnyn sisään ja katselen ympärilleni silmiäni kiivaasti räpytellen. Vähitellen ne tottuvat pimeään. Onko hän täällä?

//1. Tuomi? Sori tauosta, inspis on ollut hakusessa

Nimi: Milu

26.10.2017 15:27
Tuomitassu | Loiskeklaani | Leiri

"En jaksa enää", Ruokopentu huohotti, kun saavuin hänen luokseen. Pieni naaraspentu lyyhistyi maahan.
"Sitä paitsi, eikö sinun pitäisi puuhata mestarisi kanssa?" Ruokopentu jatkoi.
"Pitäisi kai", vastasin pystymättä peittämään pettymystäni. "Minäpä taidan sitten mennä."
Katsahdin vielä kerran maassa makaavaan Ruokopentuun.
"Heippa, pikkuinen", sanoin hänelle kehräten lempeästi. Näpäytin häntä hennosti hännälläni, käännyin ja tassutin pois.

//9. Ruoko?

Nimi: Xena

23.10.2017 17:16
Ruokopentu | Loiskeklaani

Pian Tuomitassu kuuli, kääntyi ja lähti tulemaan minua kohti.
- En jaksa enää, huohotin ja lyyhistyin maahan.
- Sitä paitsi, eikö sinun pitäisi puuhata mestarisi kanssa? Jatkoin.

//9. Tuomi? Ja sori kun sika lyhyt...

Nimi: Milu

22.10.2017 17:27
Tuomitassu|Loiskeklaani|Leiri

Käännyin ja juoksin hilpeästi nauraen pakoon Ruokopentua, joka syöksyi perääni.
"Sinä senkin!" Ruokopentu huusi juostessaan. Pian hän kuitenkin hidasti. Kuulin hänen huutavan yhä minun perääni. Pysähdyin käpälät liukuen ja käännyin katsomaan pentua. Tunsin itseni täydelliseksi hölmöksi. Olin oppilas ja käyttäydyin kuin joku ärsyttävä pentu! Emmin hetken ja lähdin harppomaan takaisin Ruokopentua kohti.

//8. Ruoko?

Nimi: Xena

21.10.2017 17:27
Ruokopentu | Loiskeklaani | Leiri

Olin heti täysillä mukana. En odottanut naaraan virneenkään takaa hänen lähtevän heti nolon kömmähdyksen jälkeen uudestaan tuohon leikkiin, mutta hän kumosi kaikki luuloni ja kuiskasi "hippa" juuri kun ajatellin lähteä nolona pois. Syöksähdin hänen peräänsä ja huusin "SINÄ SENKIN!" Mutta tajusin että tuulennopeaa oppilasta oli mahdotonta saada kiinni joten hidastin lähes heti ja yritin vielä huutaa hänen peräänsä.

//8. Tuomi?

Nimi: Milu

19.10.2017 09:51
Tuomitassu|Loiskeklaani|Leiri

Tömähdin päin Ruokopentua ja kaaduin maahan selälleni. Kömmin kömpelösti pystyyn ja ravistelin hiekkaa turkistani. Nuolaisin turkkiani pari kertaa. Kuulin Ruokopennun mutisevan pahoitteluja tummanruskealle kissalle, jota en kuitenkaan enää nähnyt missään, kun nostin pääni. Ruokopentu kääntyi minuun päin.
"Olen erittäin pahoillani..." pentu sanoi. Minä annoin kehräyksen tulvia kurkustani.
"Ei se haittaa", maukaisin. "Vahinkoja sattuu kaikille, eikä tässä edes käynyt pahasti."
Silmissäni välähti leikkisä pilke. Kosketin Ruokopentua hennosti hännänpäälläni.
"Hippa", kuiskasin ja liikun kauemmas.

//7. Ruoko?

Nimi: Xena

17.10.2017 18:18
Ruokopentu |Loiskeklaani | Leiri

Samassa tunsin myös jonkun - oletin hänen olevan Tuomitassu - törmäävän minuun. Tummanruskea kissa kääntyi katsoen meihin, ja vaikka hänen katseensa oli ärsyyntynyt näin siinä myös säväyksen jotain muuta- sääliä, halveksintaa tai jotain muuta sellaista josta en yhtään tiennyt. Punastuin korviani myöten ja mutisin pahoitellut. Mutta kissa oli jo poissa. Käännyin ympäri ja sanoin vielä Tuomitassulle:
-Olen erittäin pahoillani...

//7. Tuomi?

Nimi: Milu

17.10.2017 16:57
Tuomitassu|Loiskeklaani|Leiri

Juoksin Ruokopennun perässä. Annoin hänen pitää pienen etumatkan, sillä en halunnut, että hän pahoittaisi mieltään, jos saisin hänet kiinni. En nimittäin tuntenut Ruokopentua juuri ollenkaan enkä halunnut ottaa riskiä. Vähitellen kuitenkin lopetin Ruokopennulle etumatkan antamisen. Nuortuin takaisin siksi huolettomaksi pennuksi. Sitten edessäni juokseva Ruokopentu kuitenkin törmäsi yhteen kissaan. Yritin pysähtyä, mutta tassuni liukuivat maata pitkin. Luisuin suoraan kohti Ruokopentua. En ehtisi pysähtyä ajoissa. Puristin silmäni kiinni odottaen törmäystä.

//6. Ruoko?

Nimi: Xena

13.10.2017 21:45
Ruokopentu | Loiskeklaani | Leiri

Pian Tuomitassu kirmasi perääni ja juoksin pakoon leikkisästi nauraen. Olin törmätä pariin kissaan, mutta onnistuin väistämään heitä. Yhtä päin kuitenkin juoksin, koska hän tuli niin yllättäen eteeni.

//6. Tuomi?

Nimi: Milu

10.10.2017 14:13
Tuomitassu|Loiskeklaani|Leiri

"Joo!" Ruokopentu hihkaisi loikaten minun viereeni. Hätkähdin pennun äkkinäistä liikettä.
"Hippa!" punaruskea pentu miukaisi, kosketti minua hännällään ja ryntäsi pois. Minulla meni hetki tajuta, mitä äsken oli tapahtunut, mutta parin silmänräpäyksen jälkeen syöksyin hänen peräänsä. Päästin hilpeän naurahduksen juostessani tassut leirin maata rummuttaen, ja yritin väistellä leirissä touhuavia kissoja.

//5. Ruoko? c:

©2018 Tuisketuuli RPG - suntuubi.com