Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Linkkiviekku 2

Onneksi olkoon! Olet löytänyt toisen linkkivieraskirjan! Menepä nyt siis suorittamaan tehtävääsi, eli vastaamaan kysymykseen, joka on alla. 6kp palkinnoksi tämän tehtävän suorittamisesta!

Mikä on noloin sinulle tapahtunut asia ja miksi tilanne oli niin nolo?
Kunnollinen vastaus! Ei vain 'Kun kaaduin koska melkein likasin munhousut omg!'!

 [ Kirjoita ]

Nimi: ~punarinta~

09.12.2018 18:31
Joo.. Siis oon ettimäs missä on se jos kirjaudutaan tänne. Kun äsken luin säännöt. Nii siis noloin asia on ollut se.. Että..Olin bussissa puhelimella ja sitten mä en huomannu et mä olin menny ohi sit lopulta huomasin ja painoin stop nappii.sitku pääsin kävelee yli kilometrii XD Nauran tälle nykyään.

Nimi: Hiekkamyrsky

14.09.2018 15:17
Öö XD Viitsinkö tunnustaa...? Joo, kyllä viitsin >:)
No siis tämä nolo tapaus tapahtui eskarissa (eli mooooonta vuotta sitten).
Oli aamu, ja minut tuotiin eskariin. Riisuin ja menin leikkihuoneeseen. Paikalla oli vain poikia. Olin vähän pettynyt ettei ystävääni ollut siellä, mutta silti liityin randomisti niitten tyyppien seuraan. Yks tyyppi toimi "pellenä" ja kertoi jotain hauskaa. Kaikki nauroi. Ja samalla minä... pieraisin. Kovaa. Tosi äänekkäästi. Ja kaikki kuuli. (nauran itselleni jo tässä vaiheessa) Sit tuli hiljaista. Yks toinen tyyppi kysyi: "Kuka se oli?" Moni vastasi ei. Ja minä, herneaivo, vastasin että SE EI OLLUT KUKAAN. (ette tajua kuinka paljon minua naurattaa...) Ja niin kaikki tajus että se pieraisija olin MINÄ. Joo, oikein arvasivatkin. Ja he nauroivat. (tietysti, mites muuten). Tapauksesta VIELÄ nolomman (ei ollut tarpeeksi nolo) teki se, että yks toinen poika, joka katseli kauempaa, sano "Jos tulee pieruhätä pitää mennä vessaan." Kirsikkana kakun päälle (ei ole VIELÄKÄÄN tarpeeksi noloa...) se 'eskaritäti' kuittasi viimeisimmän lauseen sanomalla "Joo."
Nolotti aivan JÄRJETTÖMÄSTI.
Nykyään nauran tapahtuneelle. XDD

©2019 Tuisketuuli ~ since 2016 - suntuubi.com