Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen

Onnittelut, olet nyt täysin valmis liittymään! Muista täyttää hakemus huolella, kaikki lihavoidut kohdat on pakko täyttää. Pyrimme vastaamaan hakemukseesi mahdollisimman pian.
 

Hahmolomake

Nimi: (Tähän tulee hahmosi nimi, joku asia jonka kissat tietävät. Lisäksi pääte, pennut loppuvat pentu-päätteeseen ja oppilaiden nimet päättyvät -tassu. Klaanittomilla ja Savun laumalaisilla nimi voi olla vain joku asia luonnossa, kotikisuilla melkeinpa mikä vain)

Soturinimi: (Hahmosi soturinimi, kissojen tietämykseen kuuluva. Soturinimi ei saa tarkoittaa mitään oikeaa sanaa, esim. Lumihiutale.)

Arvo: (Oppilas, pentu, erakko tai kotikisu.)

Mestaritoive: (Jos haluat toivoa hahmollesi jotain tiettyä kissaa mestariksi, katso myös Mestaritilanne-kohta!.)

Sukupuoli: (Naaras tai kolli)

Klaani: (Huurreklaani, Viimaklaani, Loiskeklaani, Hämyklaani tai Savun lauma. Jos teet erakon tai kotikisun, jätä kohta kokonaan pois.)

Luonne: (Kuvaile hahmosi luonnetta kattavasti vähintään seitsemällä kokonaisella virkkeellä. Esim. onko kiltti vai ilkeä, innokas vai rauhallinen, uskooko Tähtiklaaniin...)

Ulkonäkö: (Kuvaile kattavasti hahmosi ulkonäköä vähintään seitsemällä kokonaisella virkkeellä. Esim. minkä värinen turkki, minkä väriset silmät, hännän, viiksien ja kynsien pituus, turkin laatu, onko arpia... Kotikisuilla mielellään myös kaulapannan väri, jos ne sellaisen omistavat!)

Kuva: (Jos haluat hahmollesi kuvan. Muista kuitenkin että copyrightit täytyy olla kunnossa! Merkkaa myös copyt kuvan osoitteen perään, esim. (c) Kivakuvaaja)

Heikkoudet ja vahvuudet: (Ainakin kaksi hyvää ja kaksi huonoa puolta. Voit kirjoittaa joko + ja - merkein tai sitten ihan sanallisesti.)

Perhe: (Voit joko ottaa npc-hahmoista tai keksiä omasta päästäsi jolloin uudet kissat lisätään klaaniin. HUOM! Vain ulkonäön (Nimi - ulkonäkö) omaavat kissat lisätään itse klaanin sivulle!)

Menneisyys: (Onko hahmosi menneisyydessä tapahtunut jotain merkittävää? Onko hahmosi syntynyt klaanin ulkopuolella? Kerro se tässä!)

Muuta: (Jäikö jotain sanomatta? Sano!)

Kirjoittajan esittely: (Ei pakollinen, mutta erittäin toivottu kohta. Kirjoita tähän lyhyt esittely sinusta, ei hahmostasi. Kerro esim. kuinka kauan olet roolipelannut tai vaikkapa harrastuksiasi. Ikää tai muuta henkilökohtaista ei tarvitse paljastaa.)

Kuvaus: (Soturikissamainen kuvaus kissastasi (Esim. Pienikokoinen kellertävä naaras keltaisin silmin.) Sisältää sukupuolen ja tärkeimmät ulkonäön asiat. MAX 2 virkettä!)

Pelaaja: (laita tähän nettinimesi, luonnollisesti)

Kokemuspisteet: (hehe, koska a-yp on järjettömän laiska, olisi kiva jos laittaisit valmiiksi tämän kohdan, mutta älä täytä sitä. Ja kohta ei tosiaankaan ole pakollinen xD)

Tarinapisteet: (hähhää, sama juttu kuin kokemuspisteet-kohdassakin x)). Eikä tämäkään todellakaan pakollinen juttu.)

HOX! Vaikket täyttäisi kaikkia kohtia hakemuksessa, jätä ne silti hakemukseesi, voit joko jättää kohdat tyhjäksi tai laittaa esim. - tai "Ei tiedossa". Ei koske mestaritoivetta, kuvaa tai kirjoittajan esittelyä. Muista myös jättää heikkouksissa ja vahvuuksissa + ja - merkkien jälkeen väli ennen vahvuutta/heikkoutta! Tämä helpottaa ylläpitäjien työtä valtavasti!
 

Klaanitilanne

Huurreklaani: Mahtuu! Parantajaoppilaan paikka vapaa.
Loiskeklaani: Mahtuu!  Parantajaoppilaan paikka vapaa.
Hämyklaani: Mahtuu! Parantajaoppilaan paikka vapaa.
Viimaklaani: Mahtuu! Parantajaoppilaan paikka vapaa.
Savun lauma: Mahtuu! Parantajaoppilaan paikka vapaa.
Erakot ja kotikisut: Mahtuu!
 

Mestaritilanne

Oppilasta kaipaavat, pelaajan omaavat kissat. Nimi - vaatimukset.

Huurreklaani: -
Loiskeklaani: -
Hämyklaani: -
Viimaklaani: -
Savun lauma: -

 1  2  3  4  5  6  > [ Kirjoita ]

Nimi: Kuusipuu

06.05.2018 16:02
Nimi: Kuusipentu
Soturinimi: Kuusihäntä
Arvo: pentu
Sukupuoli: kolli
Klaani: Loiskeklaani
Luonne: Tämä Loiskeklaanilainen pentu on yleensä rauhallinen. Aina nälkäinen. Kuusipentu on aina valmis lähtemään ruuanhakuun. Tykkää leikkiä muiden pentujen kanssa. Tykkää myös taisteluista, joissa on etevä. Älä ihmettele, jos Kuusipentu on joskus hiljaa paikallaan, hän mietiskelee usein. Innokas pentu, joka toivoo pääsevänsä elämässä pitkälle.
Ulkonäkö: Kuusipennulla on harmaa ja raidallinen turkki. Hänellä on vihreät silmät. Hännässä on vihreä viiru, siitä nimi. Ei järin pitkä häntä. Eikä viiksienkään pituudessa ole kehumista. Turkki ei ole pitkäkarvainen, mutta pehmeä ja hyvin hoidettu. Koko pieni, onhan Kuusipentu vasta pentu.
Heikkoudet ja vahvuudet: Kuusihäntä on ystävällinen, mutta joskus itsekäs. Etevä taisteluissa. Joskus näsäviisas.
Kirjoittajan esittely: tällänen perus poika :)
Kuvaus: Harmaaturkkinen kollipentu, joka pitää majaa Loiskeklaanissa.
Pelaaja: Kuusipuu
Kokemuspisteet:
Tarinapisteet:

Nimi: Hiekkamyrsky

29.04.2018 15:40
Nimi: Kolibritassu
Soturinimi: Kolibrisiipi
Arvo: Oppilas
Mestaritoive: Mieluiten joku npc
Skp: Naaras
Klaani: Huurreklaani

Luonne: Kolibrisiipi on surullinen kissa, joka tarvitsee oikein luotettavaa ystävää. Kolibrisiipi on joka päivä allapäin ja ääni on aina sammunut. Hän viettää suurimman osan ajastaan yksin. Hän miettii usein isosiskoaan Toivekyyneltä, joka kuoli Kolibrisiiven ollessa kolme kuuta. Kolibrisiipi hoitaa tehtävänsä huolella, mutta kiitokset eivät paranna hänen mielialaansa. Kolibrisiipi ei ymmärrä, miksi hän ei voi sanoa asioille ei. Hänen päässään sana ‘ei’ kuulostaa vastenmieliseltä. Siksi hänet saa taivutettua mihin vain. (kissa) käyttää sitä hyväkseen. Siksi (kissa) on Kolibrisiiven vähiten kaivattu kissa.
Kolibrisiipi ei pidä taisteluista. Ne muistuttavat häntä Toivekyyneleestä, ja se tekee todella kipeää. Hän menettää keskittymisensä ja kykynsä totuuden hetkellä.

Ulkonäkö: Kolibrisiiven turkki on musta ja keskipitkä. Turkki on silkkinen ja pehmeä. Kolibrisiiven rinta on valkoinen. Kolibrisiiven oikeassa etutassu on cremen värinen. Kolibrisiiven häntä on vähän normaalia pitempi. Hännänpäässä on iso cremenvärinen pilkku. Kolibrisiivellä on tummanvihreät silmät. Silloin kun hän oli vielä iloinen, ne olivat säikyvän vaaleanvihreät. Kolibrisiiven nenä on hätkähdyttävn vaaleanpunainen.

Heikkoudet ja vahvuudet:
+ keskittyminen
+ saalistaminen
+ kiipeily
+ auttaminen
- taistelu
- sammaleiden kerääminen
- nopeaa juokseminen
- ystävystyminen

Perhe:
emo: Usvalaulu, harmaa tabbykuvioinen naaras jolla meripihkanväriset silmät
isä: Lepakkosiipi, musta kolli jolla smaragdinvihreät silmät
siskot: Toivekyynel, vaalea kellanpunainen naaras, kuollut

Menneisyys: Kolibrisiipi koki kolmikuisena hyvin vakavan masennuksen, joka oli muuttanut Kolibrisiiven luonnetta uhkaavan paljon. Kolibrisiiven ainoa sisko kuoli väkivaltaisesti taistelussa, eikä parantaja pystynyt tekemään mitään sen vakaville haavoille ja ruhjeille. Kolibrisiiven sisko oli ollut myös Kolibrisiiven ainoa paras ystävä, joka oli ymmärtänyt Kolibrisiiven kaikki ajatukset. Se oli ollut hyvin tärkeä kissa Kolibrisiiven elämässä.

Muuta: Haluaisin Kolibrisiivelle luotettavan kumppanin :3

Kirjoittajan esittely: Olen netissä seikkaileva tyyppi, joka tykkää eritoten spämmäämisestä. Tykkään netissä seikkailun lisäksi myös lukemisesta ja tarinoiden kirjoittamisesta. Olen liittynyt harvaan ropeen, sillä olen hyvin tarkka näiden suhteen ;) Ropet pitäisi täyttää pari minun vaatimustani. (Voinkin jo kertoa että yksi niistä on nimeltään ‘aktiivisuus’. Olen kiinnittänyt myös huomiota sääntöihin ja muihin vaatimuksiin. Minulle sopivat parhaiten ne ropet, jossa pitää kirjoittaa ainakin kerran kuussa. Ne muut syövät ihan sairaasti aikaani :C)
Seikkailen päivittäin kirjoittamismaailmassa, sillä minulle on inspiä vaikka koko maapallolle jakaa! (Mutta aikaa kirjoittamiseen ei)

Minulla on myös niitä *krhm* paheita, kuten a) liika spämmiminen tai b) turha höpöttäminen. Mutta on olemassa myös c) liika hoputtaminen. Ja niihin kannattaa kiinnittää huomiota sillä… en tee niitä tahalteeni :’D.
Ja siinä taisi olla pieni kirjoittajan esittely. Tai ei se ihan niin “pieni” taida olla. Voin kyllä kertoa vielä millaset tarinat minulla on. Kun itse oikein ahmin Pottereita ja Percy Jacksoneita, tarinani saattavat joskus lipsua vähän raiteilta. Joskus kun minun piti kirjoittaa yksi ropetarina, mutta siitä tuli pikemminkin Harry Potterin kaksoisolentoromaani. Juup, tiedän, tämähän se oudoin juttu on xD
Ja vielä yksi juttu: Minua voi kutsua myös Hiekaksi :D

Kuvaus: Musta naaras, jolla on valkoinen rinta ja tummanvihreät silmät.

Pelaaja: Hiekkamyrsky

Kokemuspisteet:

Tarinapisteet:

Vastaus:

Hyväksytty!

Jos haluat Kolibrille ja tämän siskolle sen yhteyden, pistä siitä vähän tietoa vielä liittyneiden viekkuun vaikkapa :33

Mestariksi madame saa, ööh, Pääskylennon ^^

- Meikäläinen

Nimi: Täysikuu

27.04.2018 23:51
Nimi: Kielotassu

Soturinimi: Kielosade

Arvo: Oppilas

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Huurreklaani

Luonne: Kielosade on hyvin ujo ja hiljainen kissa. Hänen on vaikea olla muiden seurassa, jonka takia hän tekeekin melkein kaiken itse. Kielosade kulkee mielellään reviirillä niin metsästämässä kuin partioimassa. Hän hautautuu ajatuksiinsa helposti, eikä kerro niitä kenellekään. Jos joku kysyy mitä hän miettii hän painaa päänsä alas ja mutisee jotain epäselvää. Naaras noudattaa aina muiden antamia ohjeita täysin ja yrittää pysyä niissä oli tilanne mikä hyvänsä. Itse hän ei osaa ohjeita antaa.
Kielosade ei pidä tilanteista joissa on paljon kissoja. Hän tuntee olonsa epämukavaksi niiden kaikkien henkilöiden keskellä. Vielä pahempaa on jos naaras joutuu huomion keskipisteeksi. Hän tuntee hukkuvansa niiden katseiden alla.
Kielosade ei hymyile melkein koskaan. Harva kissa on nähnyt naaraan hymyä, sillä Kielosade ei uskalla rentoutua kuin hänelle kaikkein tärkeimpien seurassa -eikä silloinkaan täysin.
Kielosade on melko lempeä kissa. Hän pitää pennuista, mutta ei kovin usein käy pentutarhalla. Naaraasta nimittäin tuntuu etteivät emot halua häntä sinne häiritsemään.
Kielosade on aina tuntenut olonsa hieman ulkopuoliseksi klaanissa. Mutta hän ei kuitenkaan haluaisi lähteä sieltä ikinä. Hän tuntee ylpeyttä ajatellessaan kuuluvansa niin hienoon klaaniin kuin Huurreklaani on.

Ulkonäkö: Kielosade on laiha ja notkea kissa. Naaraan turkki on luonnonvalkoista ja melko lyhyttä. Jalat ovat keskipitkät ja ne on kuin tehty puissa kiipeämiseen. Vasemmassa takajalassa on pitkä vaaleanharmaa juova. Se ei erotu kovin selvästi turkissa. Kielosateen häntä on pitkä ja karva aivan sen päässä on vähän pidempää ja karkeampaa kuin muualla turkissa.
Kielosateen kasvot ovat kolmiomaiset. Sinisenharmaat silmät ovat tavallista suuremmat ja pyöreähköt. Nenä on vaaleanpunainen. Viikset ovat pitkähköt ja hoikat. Hänen korvansa ovat suuret ja terävät.

Heikkoudet ja vahvuudet:
-huono taistelemaan
-ei osaa kertoa omia mielipiteitään
-ystävystyminen vaikeaa
+hyvä metsästämään
+hyvä tasapaino
+nopea

Perhe:
Emo: Sinisiipi
Isä: Hallahammas
Veli: Lumipentu :vaalean harmaa kolli (kuoli synnytyksessä)

Menneisyys: Kun Kielosade syntyi hänen vanhemmillaan oli pitkään kinaa hänen nimestään. Sinisiipi halusi tyttärensä nimeksi Kielopennun, kun taas Hallahammas piti Lumipennusta enemmän. Lopulta he päättivät antaa Kielopennun olevan parempi nimi ja kuollut veli nimettiin Lumipennuksi.

Kirjoittajan esittely: Moi! Olen peruskouluikäinen tyttö Etelä-Suomesta. Pidän lukemisesta piirtämisestä todella paljon. Lempikirjojani ovat mm Harry Potterit, Soturikissat ja Fullmetal Alchemist.
Minulla on erittäin hyvä (ja outo) mielikuvitus ja keksin usein mielessäni erilaisia maailmoja ja hahmoja. Rakastan luonnossa liikkumista ja varmaan sen takia osa keksimistäni hahmoista on metsähaltijoita.
Olen pelannut viime vuosina kahdessa roolipelissä, mutta viimeaikoina pelaaminen on jäänyt vähemmälle.

Kuvaus: Valkoinen naaras, jolla on siniharmaat silmät.

Pelaaja: Täysikuu

Vastaus:

Hyväksytty:D Hieno hakemus, lisään piakkoin :P

Mestariksi neito saa Täplätuikkeen :D

-Etana-Meikäläinen

Nimi: Lukutoukka

14.03.2018 17:53
Nimi: Ahmapentu

Soturinimi: Ahmaviilto

Arvo: Pentu

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Viimaklaani

Luonne: Töykeä kuvailee tätä kollia paljon. Hän on erittäin töykeä, mutta uskollinen klaanilleen. Hän uskoo Tähtiklaaniin ja noudattaa soturilakia tarkasti. Hän on kiltti, mutta töykeys piilottaa piirteen helposti. Lähimmäiset tietävät hänen olevan lempeä. Tosin lempeyttä ei näe helposti. Uskollisuus ja sinnikkyys tekevät vaikutuksen. Hän on toisin sanoen töykeä ulkoa, kiltti sisältä.

Ulkonäkö: Kolli on kokonaan ruskea, lukuunottamatta vatsaa. Vatsa on vaalean kaakaon värinen. Selässä on kolme lyhyttä tummanruskeaa raitaa. Häntä on pitkä ja kokonaan ruskea. Hän on pieni, mutta isot käpälät hän omistaa. Turkki on sileä ja enemmän karvaa on vain korvissa. Korvat ovat isot ja paksut. Viikset ovat ohkaiset ja pitkät. Kolli omistaa smaradgin vihreät silmät. Ruuminrakeenteeltaan hän on laiha, mutta lihaksia on.

Heikkoudet ja vahvuudet.
- Huono tasapaino
- Ei osaa tehdä vedessä mitään
- Huono näyttämään lempeyttään
+ Hyvä kuulo
+ Ei pelkää petoeläimiä
+ Osaa pitää puolensa

Perhe
Emo: Tuikekatse (klaanissa valmiiksi oleva npc hahmo)
Isä: Ei tietoa
Pentuetoverit: Ei ole

Menneisyys: Ahma teki viillon kollin poskelle. Hän ei tosin tapahtunutta enää muista. Sen myötä hänet uudelleen nimettiin Ahmapennuksi. Entinen nimi oli Pisarapentu.

Muuta: Ei ole.

Kirjoittajanesittely: Moi! Olen soturikissa fani etelä-suomesta. Olen tyttö jolla mielikuvitusta riittää. En harrasta mitään, (ellei lukeminen ole harrastus).
Tykkään eläimistä ja minulla onkin kaksi koiraa. Kokemusta ropettamisesta minulla on. Lempivärini ovat persikka tai mintunvihreä :3.

Kuvaus: Smaradgin vihreät silmät omaava kolli, jolla on ruskea turkki.

Noniin, kirjoitus virheitä ei pitäisi olla. Toivottavasti.

Vastaus:

Tämähän on loistava hakemus!! Totta kai lisään pikimmiten♥ kiitos paljonpaljonpaljon kun noudatit neuvoani, ja korjasasit kirjoitusvirheet ja teit perheen eri lailla♡

Ja pahoittelen edellisen hakemukseni vastausta )':
Tarkoitukseni ei ollut olla töykeä, loukkaava ym, mutta taisinpa olla/:


-Meikäläinen^^

Nimi: Lukutoukka

13.03.2018 18:40
Nimi:Ahmapentu

Soturinimi:Ahmaviilto

Arvo:Pentu

Sukupu oli:Kolli

Klaani:Viimaklaani

Luonne:Töykeä kuvailee tätä kollia paljon. Hän on erittän töykeä, mutta uskollinen klaanilleen. Hän uskoo Tähtiklaaniin ja noudattaa soturilakia tarkasti. Hän on kiltti, mutta töykeys piilottaa piirteen helposti. Lähimmäiset tietävät hänen olevan lempeä. Tosin lempeyttä ei näe helposti. Uskollisuus ja sinnikkyys tekevät vaikutuksen. Hän on toisin sanoen töykeä ulkoa, kiltti sisältä.

Ulkonäkö:Ruskea selästä ja pään takaa. Vatsa on vaalean ruskea aina rintaan saakka.
Hän on pieni, mutta isot käpälät hän omistaa. Selässä on erittäin ruskeat raidat. Ahman tekemä viilto kasvoissa (tosin tapahtunutta kolli ei muista). Häntä on pitkä ja kokonaan ruskea. Silmät ovat vihreät. Ahman viilto on poskessa. Polkuanturat ja nenä ovat kumpikin mustat. Viikset ovat lyhyet ja korvat paksut.

Heikkoudet ja vahvuudet:

Heikkoudet-
- Huono tasapaino.
- Ei osaa tehdä mitään vedessä.
- Ei osaa näyttää kaamean hyvin lempeyttään.

Hyvätpuolet+
+ Hyvä kuulo.
+ Ei pelkää petoeläimiä.
+ Hyvä hiipimään toisen selän taakse.

Perhe:Emona Tukekatse (npc). Isää ei tiedossa. Pentuetovereita ei ole (jos Tuikekatseella on pentue, Ahmapentu kuuluu siihen).

Menneisyys:Ahmapentu sai poskeensa viillon ahmalta. Hänet uudelleen nimettiin Ahmapennuksi. Entinen nimi oli Pisarapentu.

Muuta:ei ole.

Kirjoittajan esittely:Moi! Olen soturikissa fani etelä-suomesta. Rakastan lukemista yli kaiken, siitä nettinimeni. Aloitin ropettamisen Tulevaisuuden heimoissa, jossa rakastuin ropettamiseen. Liityin myös Controlliin. Halusin liittyä myös johonkin soturikissat ropeen. Sitten törmäsinkin tähän ropeen. Stalkkasin keskusteluja ja tutkin sivujanne. Joten noh.. päätin liittyä. :D En harrasta mitään, mutta mielikuvitusta riittää. Olen luonteeltani ihan jees tyyppi. En viitsi kertoa vahvuuksista mitään, koska saattaisin vähän liioitella. Taisin kertoa riittävästi jo itsestäni.

Kuvaus:Vihreät silmät omistava ruskea kolli, jolla on ahman viilto poskessaan. Töykeä ulkoa, kiltti sisältä.Oliko siinä kaikki? Toivottavasti oli. Odotan vastausta.Vastaus:

Minun puolestani hyväksytty.

Hakemuksessa oli kuitenkin paljon kirjoitusvirheitä, ja olisi kiva (tai oikeastaan käskynsekainen pyyntö) jos lähettäisit saman hakemuksen uudelleen, tällä kertaa korjailtuna:)
Korjaa muunmuassa kirjoitusvirheet, ja laita kaksoispisteiden jälkeen väli, ennenkuin alat kirjoittamaan.

Sen lisäksi laita uudella hakemuksella perheenjäsenet näin:
Emo: Tuikekatse - (kuvaus naaraasta, ellei tämä ole jo klaanissa)
Isä: Ei tiedossa.

Muuten hyvä hakemus♥ en kuitenkaan lisää kissaa vielä, ennenkuin olet laittanut perheenjäsenet, ja halutessasi korjannut kirjoitusvirheet.

-Meikäläinen

Nimi: Varjoturkki

13.02.2018 18:22
Nimi: Kaste
Arvo: Oppilas
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Savun lauma

Luonne: Erittäin uskollinen laumalleen, eikä voisi koskaan pettää sitä. Melko helposti suuttuva, mutta leppyy nopeasti. Kasteella on hyvin ailahtelevat mielialat, joten kannattaa olla varovainen keskustellessaan hänen kanssaan jostain arkaluontoisesta asiasta. Opiskelee innokkaasti, eikä luovuta kovin helposti. Häntä häiritsee kovasti
temperamenttinsä, ja hän yrittää ankarasti saada sitä talttumaan. Saattaa lähteä metsään itsekseen kävelylle, kun on surullinen, vihainen, tai kaipaa muuten vain omaa rauhaa. Hän tarvitsee jonkin/jonkun, johon purkaa raivoaan, sillä muuten naaras levittää sitä kaikkialle, eikä kenelläkään ole enää mukavaa. Siksi Kaste etsii jonkun kissan, josta hänellä on huono aavistus, ja alkaa katsella tästä pieniä virheitä. Tämä ei tietenkään ole paras tapa toimia, mutta naaras ei tiedä muutakaan tapaa. Usein hän on riidoissa tämän kissan kanssa, yleensä pitkäaikaisesti. Vihaa itseään temperamenttinsa takia, ja ajattelee jopa välillä, että on hirviö.

Ulkonäkö: Pohjaväriltään musta naaras, jolla on valkoinen kuviointi. Naaraan tassuissa on valkoiset 'sukat', hännänpää on valkoinen, sekä rinta ja vatsa ovat valkoiset. Myös Kasteen naamassa on valkoista niin, että kuonon ympärillä on valkoinen, ympyrän muotoinen alue, josta lähtee melko paksu juova Kasteen otsalle. Naaraalla on kirkkaanvihreät silmät, ja ne hehkuvat hiukan aavemaisesti. Kasteen kynnet ovat pitkät ja mustat. Häntä on tuuhea kuin ketulla. Naaraan korvien päissä on pienet tupsut, mutta niitä ei edes erota kunnolla. Hänen poski- ja etuhampaansa ovat tavallista terävämmät, ja hyvin tappavat. Yksikin puraisu niillä niskaan, eikä kissalla ole enää mahdollisuutta selviytyä. Naaraan turkki on keskipitkä ja sileä. Kasteella on vasemman silmän yli kulkeva arpi.

Heikkoudet ja vahvuudet:
+ Taisteleminen
+ Saalistus
- Ystävystyminen
- Itsehillintä

Perhe:
Emo: Varpunen: Tummanruskea naaras vaaleammilla raidoilla.
Isä: Varjo: Musta kolli, jolla on valkoinen hännänpää ja siniset silmät.
Sisko: Lehti: Tummanruskea naaras mustilla raidoilla ja sinisillä silmillä.

Menneisyys: Joutui pentuna kettuhyökkäyksen kohteeksi, ja sai arven, jota on kantava ikuisesti.

Muuta: Rakastaa luontoa.

Kirjoittajan esittely: Olen alakoululainen Helsingistä! Suosikkiasioitani ovat eläimet, kirjat, luonto sekä soturikissat. Ylläpidän omaa soturikissaroolipelisivustoa, jossa myös roolin. Suosikkikissani ovat Närhisulka ja Paatsamalehti. Minun ja Kasteen luonteet ovat hyvin samanlaisia, mutta osaan onneksi hallita temperamenttini netissä.

Kuvaus: Musta naaras valkoisilla merkeillä ja kirkkaanvihreillä silmillä.

Vastaus:

Hyväksytty..? Hyvä hakemus kyllä ^^

-Meikäläinen

Nimi: Tunnus

30.01.2018 19:10
Nimi: Hipsupentu

Soturinimi: Hipsuhenkäys

Arvo: Pentu

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Viimaklaani

Luonne: Hipsuhenkäys on pohjimmiltaan melko iloinen ja positiivinen naaras, joka on vähän vaisuhko. Hän on vähän syrjäytynyt, eikä ystävysty helposti. Naaras on siinä asiassa ujo, koska hän ei uskalla mennä juttelemaan hirveästi muille kissoile, koska pelkää muiden reaktiota tai sanoja. Hän kannattaa rauhaa, tasa-arvoa ja ystävällisyyttä, mutta senhän kuitenkin tietää, että sitä tässä maailmassa ei voi koskaan saada. Hipsuhenkäys on rauhallinen ja kärsivällinen naaras, eikä hän koskaan hoppuile. Hän on kuitenkin energinen ja pitää siitä, että saa liikkua ja tehdä kaikkia askareita, vaikka toisten mielestä ne askareet saattaisivat olla tylsiä. Hän on myös hyvin avulias ja auttaa kaikkia mielellään. Naaras tahtoo oppia lisää, ja tämä lisää hänen luonteeseensa tiedonhalun. Hän on tarkkaavainen ja aina korvat auki, jos kuule jonkun keskustelevan jostain sellaisesta asiasta, mikä voisi auttaa Hipsuhenkäystä oppimaan. Naaras on kaikesta tästä kuitenkin melko teräväkielinen ja jääräpäinen kissa, joka ei helposti anna periksi. Tämä tietysti auttaa myös siinä, että jos hänen elämässään on vaikeaa hän yrittää ponnistella kaikkensa, että löytäisi taas sen valon. Naaras on siis kunnon taistelija, joka ei anna vastoinkäymisten lannistaa itseään. Hipsuhenkäys voi olla taistelussa jopa hyvin hurja ja aiheuttaa viholliselleen syviäkin haavoja, koska naaras puolustaa klaaniaan aina sydämestään ja hän on urhoollinen kissa, joka kuolisi klaaninsa puolesta ja uskonsa puolesta. Hipsuhenkäys siis uskoo Tähtiklaaniin ja kuuntelee sitä aina täydestä sydämestään. Naaras noudattaa myös soturilakia tietysti täysin rinnoin. Iloisesta luonnostaan naaras voi erota siinä, että hän on hyvä neuvottelija. Naaras on hyvä strategikko, oikeudenmukainen ja järkevä kissa, joka ei käytä voimaa vaan älyään. Hän ei koskaan alistuisi tyhmän johtajan jalkoihin, eikä anelisi edes armoa taistelussa, vaikka olisi vaarassa kuolla, mikä tekee myös sen, että hän ei pelkää kuolemaa. Hipsuhenkäys on nopeaälyinen ja hän myös omistaa veitsen terävän älyn, jonka voi huomata siitä, koska hän vastaa yleensä hyvin nopeasti. Joskus hän voi jopa kuulostaa paljon vanhemmalta kissalta, mitä on. Hän haaveilisi päälikön urasta, vaikka ei ole hirvittävän kunnianhimoinen mutta tietää, että hänestä tulisi hyvä päällikkö. Naaras on kilpailuhenkinen eikä luovuta, vaikka tietäisi häviävänsä. Hän voi jopa joskus vitsaila kamalasti hyvän ystävänsä kanssa, jos sattuu sille päälle. Hipsuhenkäys vastustaa kiusaamista ja tappamista, ja on aina paikalla, jos jotakuta kiusataan erillaisuutensa takia, koska naaraan mukaan erillaisuus on rikkaus. Tätä naarasta varmaan kukaan ei tahtoisi suututtaa, jos tuntisi tämän, koska Hipsuhenkäys voi suuttua herkästi aiheettomasta nimittelystä, mutta erottaa kuitenkin kiusoittelun ja sen tarkoituksellisen ivan. Hän alkaisi kiivaaseen sanan vaihtoon minkä melko varmasti voittaisi, koska häneltä ei koskaan sanat loppuisi ja hän paasaisi tasa-arvosta, hyväsydämisyydestä ja kaikesta muusta sen tapaisesta, vaikka koko päivän! Hipsuhenkäys puolustaa aina heikompaa, mutta halveksuu seläntakana piilottelua ja pelkuruutta, koska naaras ei itse koskaan tekisi sellaista. Hipsuhenkäys ei ole mikään romantikko, eikä haikailisi edes kauheasti kumppanin perään. Ehkä joskus hän haluaisi rinnalleen kollin, jota rakastaisi sydämestään ja uhrautuisi tämän puolesta ja tekisi tämän kanssa ehkä jopa pentuja. Hipsuhenkäys on luotettava, rehellinen ja pohjimmiltaan hän tarkoittaa aina hyvää, eikä tahtoisi tahallaankaan kenenkään kanssa vihamiehiksi. Hän on myös tyyni, mutta näyttää kaikille kissoille tunteensa selvästi ja ilmaisee itseään häpeilemättä, vaikka joidenkin mielestä hän olisi outo.

Ulkonäkö: Hipsuhenkäys on vaaleanruskea naaras. Hänellä on lyhyt ja paksu, mutta tiivis turkki, joka suojaa kylmältä ilmalta, eikä ime vettä. Turkinlaatu on silkinpehmeää, eikä takkuunnu herkästi. Naaras on kehonrakenteeltaan yllättävän lihaksikas naaraaksi. Lihakset eivät näy herkästi turkin alta, mutta tulevat silloin näkyviin, kun hän jännittää lihaksensa ja ne piirtyvät vahvasti turkkin alta esiin. Hipsuhenkäys on vähän normaalin kokoista kissaa suurempi, mutta hän on kuitenkin melko hoikka. Naaraan turkissa on kellertävänoransseja laikkuja ympäri kehoa. Tunnusomaisimmat laikut ovat vasemman silmän päällä, rinnassa on pieni laikku, oikea korva on kokonaan kellertävänoranssin värinen, kuten hännänpääkin ja nenän ympärys. Laikut ovat kooltan melko pieniä, eivätkä ne peitä kauhean suurta osaa naaraan turkista. Hipsuhenkäyksen jalat ovat epänormaalin pitkät, hoikat, mutta niissä piile suuri voima, mikä ei ulospäin näy. Hänen käpälänsä ovat suhteessa jalkoihin oikein sopusuhtaiset, mutta kynnet ovat epänormaalin pitkät ja piikinterävät. Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset, mutta yllättävän kovat ja jotkut voisivat, vaikka vannoa, että naaraan varpaiden välissä on ihopoimut, jotka tekevät käpälistä räpylämäisemmän näköiset. Hipsuhenkäyksen häntä on pitkä ja paksu, mutta se ohenee ihan vähän hännänpäähän saakka, eikä eroa huomaa helposti. Naaraan pää on sopusuhtainen vartaloon nähden ja sen muoto on vähän soikeahko. Poskikarvat ovat erisuuntiin kaartuvia, mutta ne tuovat naaraan kasvoihin hullunkurista tunnelmaa, mikä sopii hyvin hänen kauniisiin kasvoihin, koska jokainen ei voi koskaan olla aivan täydellinen. Hänen purukalustonsa on vähän kellertävänvalkoista, mutta terävää, varsinkin etuhampaat ovat piikinterävät ja vaaralliset, muuten hampaat ovat melko pienet. Kieli on aivan ruusunpunainen. Kuono on keskipituinen, mutta melko paksu ja nenä sen päässä tummanvaaleanpunainen. Hänen leukansa ovat vahvat, joka näkyy hänen puruvoimassaan. Hipsuhenkäyksen silmät ovat pyöreähköt, ja pupillit ovat epänormaalin suuret. Silmien väri on lehdenvihreä, melko kirkas sellainen. Viikset lyhyet, mutta valkoiset. Hänen korvansa ovat melko pienet, kolmionmalliset ja tylppäpäiset ja niiden sisäpuoli on haaleanvaaleanpunainen.

Kuva: http://aijaa.com/jKES1s
(c) Made By: Tunnus

Heikkoudet ja vahvuudet:
+ Järkevä, hyvä strategikko ja neuvottelija
+ Erittäin nopea juoksija
+ Osaa astella hyvin hiljaa
+ Erinomainen taistelija
+ Osaa uida hyvin ja jopa kalastaa
+ Nopeat refleksit
+ Sulavaliikkeinen ja nopealiikkeinen
+ Melko hyvä tasapaino
+ Erinomainen saalistaja avoimessa maastossa
+ Vahva puruvoima
+ Epänormaalin voimakas viimaklaanilaiseksi
- Syrjäytynyt ja ujo uusia kissoja kohtaan
- Jääräpäinen
- Kömpelö loikkija
- Ei osaa sulautua maastoon värikkään turkinsa vuoksi
- Kömpelö puihin kiipeilemään
- Saattaa olla liian raaka taistelussa
- Ei hyvä vaanija
- Ei osaisi saalistaa aluskasvillisuudessa
- Huono kaivaja ja muutenkin pelkää ahtaita paikkoja
- Vähän heikompi kuulo kuin normaalisti
- Pelkää kuollakseen käärmeitä
- Huono yönäkö
- Huono jäljittäjä


Perhe: Emo: Satiinilintu: kaunis vaaleanruskea naaras kirkkaan sinisin silmin (kuollut, Tähtiklaani)
Isä: Liekkisydän: suurikokoinen kellertävänoranssi kolli vihreillä silmillä (elossa, Viimaklaani)
Veli: Pehmopentu: vanttera hiekanvärinen kolli (kuollut, Tähtiklaani)
Sisko: Nuppupentu: kaunis kellertävänoranssi naaras sinisillä silmillä (kuollut, Tähtiklaani)

Menneisyys: Hipsuhenkäys syntyi ihan normaalisti sanottuna Viimaklaaniin vanhemmileen sisarustensa kanssa. Muutaman päivän päästä Pehmopentu sairastui pentuyskään ja se paheni samana päivänä viheryskäksi ja hän menehtyi. Nuppupentu sai arvaamattomasti tartunnan ja kuoli siihen seuraavana yönä. Liekkisydän kauhistui kahden pentunsa kuolemaa ja järkyttyi. Hipsuhenkäyksen nimi annettiin näiden kuolemien jälkeen, koska vanhemmat eivät olleet eksineet hänelle vielä sopivaa nimeä. Liekkisydän alkoi yhä vähemmän välittämään Hipsuhenkäyksestä ja siksi nimesi tämän Hipsupennuksi, koska hän ehkä toivoi ainoan tyttärensä kuolemaa, koska hänelle varmaan tuli mieleen muut pentunsa. Satiinilintu kuitenkin yhä hoivasi tytärtään, mutta hän kuoli, kun lähti vähän jaloittelemaan leirin ulkopuolelle. Naaraan emo kuoli ketunkynsiin ennen, kun pelastuspartio ehti saapua. Pennun isä järkyttyi suunatusti ja syytti vihapäissään ja surun musertamana Hipsuhenkäystä siitä, että Satiinilintu oli lähtenyt leirin ulkopuolelle ilman valvontaa. Sen vuoksi naaraalla on todella huonot välit isänsä kanssa, eikä tiedetä paraneeko ne enää koskaan.

Muuta: Hipsuhenkäyksen ääni on hiljainen ja mukaansa tempaava, mutta samalla myös jämerä, eikä yhtään pentumainen. Naaraalla saattaa todella harvoin olla ongelmia pitkän häntäsä vuoksi, koska ei katsele peräänsä ja häntä saattaa jäädä kiinni johonkin tai pahimmassa tapauksessa murtua herkästi.

Kirjoittajan esittely: Olen sellainen -06 syntynyt tyttö, jostain Etelä-Suomesta noin Tampereelta päin. Olen aika konkari ropettaja jo ja aloitin joskus ennen nelosluokkaa, mutta sitä ennen olin lukenut jo vähän soturikissoja. Nykyään olen hirveä lukutoukka ja minulla on aina sellainen kirja kesken. Yleensä luen fantasiakirjoja, mutta sekaan saattaa eksyä mangoja, sarjakuvia ja huumorikirjoja. Rakastan kissoja ja muita karvaturreja, mutta kammoksun suuresti hämähäkkejä. Olen mielestäni aika urheilullinen tyttö ja pidän muutenkin liikunnasta. En kuitenkaan harrasta mitään sellaista, vaan oboen soittoa ja siihen liittyviä esimerkiksi mupea (musiikinperusteita) ja orkesteria. Ne vievät viikostani kolme päivää, mutta yritän olla ainakin aktiivinen. Olen tunnollinen koululainen (tai ainakin yritän) ja joskus otan jopa vähän konelakkoa, että voisin keskittyä enemmän opiskeluun. Lempiaineitani ovat: Äidinkieli, Ranska, kuvaamataito, käsityöt (enemmän tekstiili) ja liikunta. Matikkakin on ihan kivaa, mutta vähän tylsää ja Englanti on sellain myös ihan kivaa. Ja kaikki muut aineet on myös ihan kivoja, paitsi yhteiskuntaoppi tai uskonto. Tästä siis huomaa, että suhtaudun melko positiivisesti koulunkäyntiin, mutta vihaan kokeita kuten kaikki muutkin.
Ulkonäöltäni olen sellainen melko lyhyähkö, suht lyhyt ruskea hiuksinen tyttö, tummanruskeilla silmillä. Luonteeni on vähän äkkipikainen, teräväkielinen, melko fiksu (varmaan), ystävällinen, mutta ärsyynnyn helposti, mutta olen myös innokas ja positiivinen (siis melko). Rakastan myös piirtämistä ja piirrän innokaasti kissoja (mitäs muutakaan?). Omistan kauniin mustanhuumorini, joka voi olla ehkä vähän kummaa välillä, mutta nyt taisi tulla jo tarpeeksi jooriteltua! Heipsansaa seuraavaan tapaamisiin!

Kirjoittajan arviointityyli: Kirjallinen, kiitos.

Kuvaus: Hipsuhenkäys - Suuri, vaaleanruskea kellertavänoranssi laikukas naaras kirkkailla lehdenvihreillä silmillä ja erityisen pitkällä hännällä.

Vastaus:

Ohhoh, tässäpä piiitkä hakemus! Mielestäni hyväksytty.

-Meikäläinen

Nimi: Viiksi

30.01.2018 19:06
Nimi: Lehmuspentu
Soturinimi: Lehmusturkki
Arvo: Pentu
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Viimaklaani
Luonne: Lehmusturkki vaikuttaa hyvin mukavalta, ystävälliseltä ja kohteliaalta kissalta. Sellainen hän yleensä onkin, vaikkakin se kaikki on pelkkää ulkokuorta. Hän on yleensä kaikille kissoille kohtelias ja kohtelee kaikkia tasavertaisesti. Lähestulkoon kaikki näkevät hänet avoimena ja reippaana, klaanilleen hyvin uskollisena soturina. Uskollinen hän onkin, ja myisi vaikka sielunsa pitääkseen klaaninsa elossa. Hän ei tykkää olla riidoissa kissojen kanssa, mutta hänellä on hiukan kyseenalaiset tavat ratkaista riidat. Sillä mikäli kissa, jonka kanssa hän on riidoissa, ei suostu sopimaan, Lehmusturkki saattaa jopa riistää tältä hengen, sillä paksun, positiivisen kuorensa alla häntä on pennusta pitäen kiehtonut Pimeyden metsän jäsenten tavoitteet ja ajatukset. Silloin, kun hän on jotain päättänyt, hänen päätään ei tuosta vain käännetä. Ei, vaikka kohde olisi oman klaanin jäsen, sillä klaanin elossa pitäminen ja suojeleminen ovat hänen silmissään kaksi eri asiaa. Hän haluaa aina vain enemmän ja raivata kissat, joista ei pidä, pois edestään. Hän haluaakin kovasti nousta Viimaklaanin päälliköksi ja omien sanojensa mukaan ’tehdä Viimaklaanista suuren’. Sisintä olemustaan hän ei kuitenkaan hevillä paljasta, sillä hän tietää, että se pienentäisi suuresti hänen mahdollisuuksiaan päästä toteuttamaan haavettaan.
Vaikka toisin voisi kuvitella, Lehmusturkki välittää perheestään ja ystävistään hyvin paljon. Hän ei koskaan voisi katsoa heidän kärsivän, saatikaan aiheuttaa heille vahinkoa. Jos hänen pitäisi valita klaaninsa ja perheensä väliltä, klaani jäisi välittömästi taka-alalle. Hän ei ihastu saatikaan rakastu helposti, mutta kun niin käy, se näkyy. Hän hivuttautuu aina kyseisen kissan seuraan ja höpöttää tälle kaikkea turhanpäiväistä yrittäen epätoivoisesti herättää hänen huomionsa. Hän tietää kuitenkin, missä raja kulkee, ja osaa jättää ihastuksensa rauhaan, mikäli tuo niin osoittaa haluavansa. Tietenkään hän ei tee sitä kovin mielellään.
Lehmusturkki uskoo vahvasti Tähtiklaaniin, tai oikeastaan Pimeyden metsään, sillä hänen silmissään Tähtiklaanin kissat ovat vain joukko turhia haamuja menneisyydestä, jotka vihjailevat klaaneille tulevasta, mutta eivät uskalla näyttää todellista voimaansa. Klaanilleen hän kuitenkin näyttelee uskovansa siihen, että Tähtiklaani on kaikkivoipa ja että kaikki on sen hallinnassa.

Ulkonäkö: Lehmusturkki on solakka ja virtaviivainen kissa, niin kuin monet viimaklaanilaiset. Hänellä on kuitenkin vahvat ja tiukat lihakset, jotka ovat kätkeytyneet paksun turkin alle hyvin. Kollilla on pitkät ja vahvat jalat, jotka tekevät hänestä nopean, ja hänellä on isot tassut ja terävät, pitkät kynnet ja hampaat. Korvien kärjet pyöristyvät hieman ja hänen silmänsä ovat vaaleanvihreät ja mantelinmuotoiset, ja niissä on usein tyyni tai ystävällinen, mutta joskus myös mitäänsanomaton katse.
Lehmusturkin karva on lyhyttä mutta hyvin pehmeää ja lämmintä. Väritykseltään hän on kauttaaltaan vaaleanruskea, lukuun ottamatta nenää ja polkuanturoita, jotka ovat vaaleanpunertavat. Turkki on aika kiilloton, mutta tarpeeksi kirkkaassa valossa se saattaa hyvinkin heijastaa valoa ja kovaa. Hänen viiksensä ovat pitkät ja suorat, ja hänen häntänsä on huomattavan pitkä ja vaikka se onkin aivan yhtä paksu kuin muillakin kissoilla, se näyttää kapeammalta pituutensa takia.

Heikkoudet ja vahvuudet:

+ Loistava valehtelija
+ Erittäin hyvä taistelija
+ Ketterä
+ Nopea
+ Hyvä piiloutuja
+ Hyvät refleksit

- Ei kovin hyvä saalistaja
- Ei hyvä kiipeilijä
- Ei osaa uida
- Huono tasapaino

Perhe:
Emo: Valopilvi – Valkoisen ja kilpikonnakuvioisen kirjava naaras sinisillä silmillä
Isä: Hiirikynsi – Vaaleanruskea kolli vihreillä silmillä
Sisko: Yökköspentu (-haave) – Kuuro kilpikonnakuvioinen naaras sinisillä silmillä

Menneisyys: Lehmusturkki syntyi keskellä lehtikatoa Viimaklaaniin. Jo hänen pentuaikansa alussa hänen siskonsa todettiin kuuroksi, mutta pieni Lehmuspentu ei kokenut asiaa ongelmaksi, vaan leikki siskonsa kanssa siinä missä muidenkin pentujen.

Muuta: Haluaa todella kovasti päästä päälliköksi, joskaan ei anna sen näkyä.

Kirjoittajan esittely: Olen tyttö Lapista, ja rakastan lukemista, piirtämistä, kirjoittamista, matematiikkaa, musiikkia, näyttelemistä, kissoja, koiria, ratsastusta, hevosia, ja vähän kaikkea. Olen seikkaillut Suntuubin ropejen maailmassa aina vuodesta 2016 lähtien, enkä vieläkään osaa kirjoittaa aktiivisesti tai kuvailla tarpeeksi.
Minulla on kissa, jota kutsun Ilmavaivaksi, koira joka syö nenäliinoja ja kuollut hyttynen seinällä (olkaa kilttejä ja älkää kysykö.).
Lempikirjani? Pitääkö luetella kaikki? No, tässäpä pari: Soturikissat, Harry Potter, Narnia, Varjak Käpälä.
Hmm, mitenköhän pitkittäisin tätä esittelyä vielä? Ehkä en pitkitä. Tervetuloa juttelemaan vaan Viiksen seuraan!

Kuvaus: Vaaleanruskea, pitkähäntäinen kolli vaaleanvihreillä silmillä.

//Kirjotin esittelyni uudelleen koska why not? :D Toivon syvästi että Yökkösen kuurous ja soturius sopii.

Vastaus:

Hyväksytty, mielestäni :DD! Kerrassaan hieno (en halua liikaa kehua xD) hakemus, etenkin luonne.

-Meikäläinen

Nimi: Tähtitaivas

29.01.2018 18:46
Nimi: Kuuratassu

Soturinimi: Kuurahalla

Arvo: Oppilas

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Viimaklaani

Luonne: Luonteeltaan Kuurahalla on iloinen, mutta silti hieman epävarma. Hän on rauhallinen ja jaksaa odottaa pitkiäkin aikoja. Hänen on vaikea solmia uusia ystävyyksiä, koska hän on melko ujo tuntemattomien kissojen seurassa. Valmiiksi tuttujen ja turvallisten kissojen kanssa Kuurahalla kuitenkin vitsailee ja yleensä hiljaisesta kissasta saattaa yhtäkkiä lähteä melkoinen ääni. Hän vihaa valehtelemista ja sääntöjen rikkomista. Hän uskoo vakaasti Tähtiklaaniin ja soturilaki on naaraan mielestä erittäin tärkeä. Kuurahalla kaipaa seuraa ja läheisyyttä, jonka vuoksi toivookin kumppania myöhemmällä iällä. Hän ihastuu melko helposti (vaikka kyseessä olisi toisen klaanin kissa, mikä harmittaa häntä, koska hän ei voisi koskaan ottaa tätä kissaa kumppanikseen), mutta hänen on vaikea kertoa tunteistaan kenellekään. Yleensä naaras siis pyrkii näyttämään tunteensa jotenkin fyysisesti. Kuurahalla ei myöskään tykkää toisten kissojen vahingoittamisesta. Pentuna hän haaveili sen vuoksi parantajan asemasta, mutta haave alkoi haalistua iän myötä. Jos joku kissa tunkeutuu Viimaklaanin reviirille Kuurahallan ollessa paikalla, hän ottaa aina selvää, onko kissa tahallaan tunkeilemassa. Jos on, Kuurahalla häätää tämän silmänräpäyksessä, vaikka ei siitä erityisesti tykkääkään. Kuurahalla on uskollinen Viimaklaanille, mutta hänen rakastamansa kissat saattavat välillä mennä klaanin edun edelle. Vaikka naaras on vaikea suututtaa, hän on pitkävihainen ja jos anteeksipyyntöä ei kuulu, Kuurahalla saattaa helposti alkaa jopa vihaamaan kyseistä kissaa. Hän menettää helposti malttinsa, jos joku ei auta hädässä olevaa.

Ulkonäkö: Kuurahallan turkin pohjaväri on vaalean hopeanharmaa. Hänen hännänpäänsä ja hänen molemmat takatassunsa, sekä toinen etutassu ovat tummanharmaita. Lähempänä nahkaa karvat alkavat vaalentua ja ihan tyvestä ne ovat lähes kermanvaaleat. Kuurahallan turkki on melko ohut ja talvisin naaraalla saattaakin sen vuoksi olla usein kylmä. Hänen silmänsä ovat kirkkaan vaaleansiniset ja kun niitä katsoo tarkemmin, saattaa tuntua siltä, että niihin hukkuisi. Kuurahallan tunteet näkyvät helposti silmistä ja niissä on iloinen pilke aina naaraan vitsaillessa. Kuurahallalla on pitkä ja pörröinen häntä, johon hän käärii aina talvisin istuessaan käpälänsä. Hänellä on melko normaalin pituiset kynnet ja hän teroittaa niitä säännöllisesti puita vasten (se on hänelle tapa...). Kuurahallan kuonossa on pieni arpi, jonka syytä ei ole tiedossa. Se on tullut ennen, kuin naaraasta tuli Viimaklaanin jäsen. Ruumiinrakenteeltaan naaras on pieni ja hoikka. Hänellä on kuitenkin kokoonsa nähden voimakkaat jalat ja hän onkin nopea juoksija. Kuurahallalla on melko suuret korvat ja ne kiinnittävät silmien ohella usein huomion, kun naaraan tapaa ensimmäistä kertaa.

Kuva-

Heikkoudet ja vahvuudet: Kuurahalla on nopea ja kestävä juoksija. Hän on myös erinomainen saalistaja, koska hänessä yhdistyy nopeus ja maltti. Lisäksi Kuurahallalla on hyvä kuulo suurien korviensa ansiosta. Hän on huono taistelija, koska hän on pienikokoinen, eikä kovin vahva. Kuurahalla ei ole vielä oppinut hyödyntämään kokoaan taistelussa, ehkä hän oppii vielä joskus ;)! Lisäksi naaras on erittäin huono uimari, jonka vuoksi jos hänet heitettäisiin järveen, hän luultavasti saisi uitua metrin ja hukkuisi sitten :( Kuurahalla on myös melko huono kiipeilemään puissa.

Perhe:-

Menneisyys: Kuurahalla ei muista perhettään, koska hän ei ole suinkaan syntynyt Viimaklaanissa. Noin kuun ikäinen pentu löydettiin yksin vanhempiensa hylkäämänä Viimaklaanin reviiriltä. Onneksi Viimaklaanilaiset hyväksyivät pennun osaksi klaania. Pentua oli ilmeisesti kohdeltu kaltoin, koska hänen kuonossaan oli verta vuotava kynsien tekemä haava. Siitä on nytkin jäljellä arpi. Lopun pentuaikansa hän vietti Viimaklaanissa. jossa hänestä kasvatettiin aito klaanikissa.

Muuta: Kuurahalla pelkää kuolemaa (erityisesti pimeyden metsään joutumista ja toisten kissojen kuoleman aiheuttamista), vettä, puihin kiipeämistä ja tulta. Hän haluaa myöhemmin kiltin ja ihanan kumppanin. Hän toivoo useiden muiden tapaan pääsevänsä päälliköksi jonakin päivänä.

Kirjoittajan esittely: No oon ihan perus tyyppi, joka osaa jotenkuten kirjottaa xD perustin juuri omat sivut ja olen liittyneenä LIIAN MONESSA ropessa xD

Kirjoittajan arviointityyli: Normaalisti kirjallisesti...

Kuvaus: Vaaleanhopeanharmaa naaras, jolla on vaaleansiniset silmät ja kolme käpälistä, sekä hännänpää tummanharmaat.

//Muutin hakemuksen eri nimelle :3 Sekaan on saattanut vielä joitakin Kuutassuja jäädä ja luonne, sekä ulkonäkö ovat saattaneet muuttua tönkömpään suuntaan (xD) mutta joo...

Vastaus:

Hyväksytty, uskoisin:3

-Meikäläinen

Nimi: Meikäläinen

29.01.2018 14:32
Nimi: Sulkatassu

Soturinimi: Sulkamyrsky

Arvo: Oppilas

Mestaritoive: -

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Viimaklaani

Luonne: Sulkamyrsky on valpas ja aktiivinen. Hän on energinen, ja hän haluaisi aina toimia. Jos hänellä on tylsää, hän käy usein lenkillä tai vastaavalla. Hän on eloisa, tarkkaavainen ja varmaluoteinen. Hän ei ole ollenkaan aggressiivinen. Hän ei myöskään pelkää mitään eikä ketään. Hän oppii kaiken todella nopeasti, ja on viisas, fiksu ja nopeaälyinen. Hänellä on hyvät refleksit, ja hän osaa ajatella kaiken seurauksia. Hän on hyvin liikunnallinen ja "atleettinen." Vaikka hän ei olekaan aggressiivinen, hän voi vahingoittaa vakavasti vihollisen ollessa todella aggressiivinen ja vaarallinen, ja vaikka vihollinen olisi pienempi ja heikompi. Hän kunnioittaa kaikkia, ja on ystävällinen kaikkein heikoimmille. Hän tarkkailee kaikkea mahdollista, eikä häneltä jää mikään huomaamatta. Hän huomaa valheet, huoijaukset, kiertelyt ja kaartelut selvemmin kuin moni muu, ja siksi kukaan ei vielä ole onnistunut huijaamaan äntä. Hänellä on hyvä muisti, hän muistaa henkilöiden nimet, iät, "syntymäpäivät", kuolemat ynnä muut. Hän puolustaa aina pienempiä ja yksin olevia. Hän viihtyy isossa porukassa, ja on usein johtohahmona. Hänellä on loistava päättelytaito. Sulkamyrskyllä on myös huumorintajua. Hän ystävystyy helposti, ja usein kaikki parveilevat hänen ympärillään. Vaikka kolli ei 0le pikävihainen, jonkun loukatessa häntä pahasti saattaa Sulkamyrsky olla kauan kylmänkalsea ja hiljainen loukkaajaa kohtaan. Hän ei pyri kostamaan.
Tositilanteen tullessa kolli pyrkii olemaan rauhallinen ja valpas. Yleensä silloin hän on hyvin hiljainen, ja pyrkii keksimään ratkaisua.
Kolli ei koskaan jätä mitään vaiheeseen. Hän ei riko lupauksia, petä kavereita tai vastaavaa.
Usko Tähtiklaaniin on kova. Hän luottaa esi-isien ikiaikaiseen klaaniin sydämestään, eikä koskaan pyri rikkomaan sääntöjä, vaikka sellaistakin tapahtuu.
Hän luottaa ja kunnioittaa päällikköä ja varapäällikköä, eikä uhmaa tai arvostele heitä tai heidän päätöksiään.
Sulkamyrsky on hyvin rehellinen kissa. Jos jokin on mennyt pieleen, hän sanoo sen varmasti, varoen kuitenkin loukkaamasta. Ja hän ottaa kritiikkiä hyvin vastaan.
Eikoista kyllä kolli tykkää uida ja kalastaa. Hän on kummassakin hyvä, vaikkei muu metsästys aina sujukkaan. Mielellään hän vilvoittelee lämpimillä keleillä joessa tai vesilätäkössä, eikä aina ymmärrä heitä, jotka vedestä eivät pidä. Joskus hän toivoo että olisi syntynyt Loiskeklaaniin, siellä uimista kun arvostetaan. Kuitenkaan hän ei koskaan ole ajatellut pettävänsä Viimaklaania ja loikkaavansa esimerkiksi Jokiklaaniin. Hän inhoaa niitä, jotka sellaista tekevät, paitsi jos kissat häädetään kotiklaanistaan. Vaan eipähän häätö sen parempi ole, rangaistus teon mukaan on kissan "motto".

Ulkonäkö: Sulkamyrsky oma kauniin, voikakkaan sinisen turkin, jossa musta on se pääväri. Turkki kiiltää kauniin sinisenä. Turkissa on valkoinen laikku rinnassa, ja oikeassa etutassussa sukkana. Sukan ääriviivat muistuttavat vähän liekkiä, ne ovat kolmiomaiset ja epätasaiset. Aivan alhaalla samaisessa jalassa valkoinen vaihtuu taas mustaksi. Rajat ovat siinäkin selvät ja liekkimäiset. Valkoinen alue on siis ikäänkuin epämääräinen rannekoru.
Jallat itsessään ovat erittäin pitkät, kuten Viimaklaanilaisten ulkonäköön sopiikin. Jalat ovat kuitenkin kollin syntymäklaanilaisten mittapuullakin erityisen pitkät. Reidet ovat vahvat ja lihaksikkaat, mikä takaa sen hyvän hyppyvoiman.
Turkki on pehmeää, ja keskipitkää. se ei takkuunnu helposti.
Häntä on pitkä, ja siinä karvat ovat pidempiä. Kollilla on hyvä tasapaino ehkä juuri hännän takia.
Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset ja nen on myös vaaleanpunainen. Hänen Kyntensä ovat valkoiset ja erityisen terävät, luultavasti jatkuvan terottamisen seurauksesta xD. Hamaat ovat valkoiset. Vaikka kulmahampaat ovatkin näyttävän pitkät, eivät ne ole erityisen terävät, vaikka näyttää siltä. Usein niiden pituus luo vaikutelman, että hampaat ovat todella terävät.
Silmät ovat vihreät. Ne ovat väritykseltään hyvin erikoiset, sillä reinoulla on todella tummaa vihreää, joka vaalenee kauniin vaaleanvihreäksi. Tummista kohdista tulee hyvin voimakkaasti mieleen metsä, hyvin synkkä sellainen, ja sittemmin väri vaihtuu koivun lehtien vihreään, hitaasti vaalentuen. Pupilli on kissamaisen "suippo".

Heikkoudet ja vahvuudet:
+ Kalastus, taistelu, ketteryys ja hyppääminen, kalastus, uinti, nopeus
- Metsästys, kaivaminen, jäljittäminen, piiloutuminen, ryömiminen, hiipiminen

Perhe:
Emo: Taivasviiksi - vaaleanharmaa, laikullinen naaras vihrein silmin.
Isä: Viimaturkki - miltei musta kolli sinertävillä silmillä.
Sisko: Varistassu - pikimusta naaras sinisin silmin.
Veli: Kanervatassu - kermanvärinen kolli vihrein silmin.


Menneisyys: Varistassu, Kanervatassu ja Sulkatassu, sillon vielä -pennut, syntyivät luonnollisesti Viimaklaaniin. Heidän jopa ylihuolehtivaiset ja rakastavat vanhempansa kasvattivat kolmikon hyvin. Etenkin he huolehtivat sokeasta Varistassu-raukasta, jota koko klaani tuntui säälivän mutta oudolla tavalla kaihtavan tai väheksyvän.Aluksi kukaan kolmikosta ei huomannut sisaressa mitään outoa, ja vaikkka he hoksasivatkin tyyin olevan sokea pöllö, ei suhtautuminen muuttunut mitenkään. Sisko oli edelleen yhtä iloinen, ja veljet riehuivat ihan yhtä raisusti. Kun emonsa ja isänsäkään eivät välittäneet, miksi kukaan kolmikosta välittäisi?
Kolmikosta kaikkein uteliain ja seikkailuntahtoisin, ja myös kovapäisin ja määrilevin, se säntöjenrikkoja, Kanervatassu, houkutteli kaksi muuta pentua usein retkille ulos leiristä tai vastaavaa. Oppilasikäisinäkin he kaikki seikkailivat mpäri maita ja mantuja, koskaan kuiitenkaan tekemättä kenellekään kiusaa.

Muuta: -

Kirjoittajan esittely: Eli minä, Meikäläinen, olen roolipelannut jo monta vuotta, (ehkä liioiteltua). Eräs ekoista roolipeleistä mihin liityin oli armahin Tuisketuuli. Olen lukutoukka ja luen kaikkea mahdollista, ihmissusista, vampyyreista, ja kaikista semmoisista vaikka ihan lastenkirjoihin. Usein chatissa minut näkee vitsailemassa pöljästi tai vain ikäänkuin esiintymässä. Olen iältäni, no, yläkouluikäinen. En aina ole kovin aktiivinen, sori siitä xd. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kuvaus: Sinertävänmusta kolli valkoisin merkein. Omaa erikoisenvihreät silmät.

//toivottavasti kelpaa:3

Vastaus:

Hieno, huolella toteutettu hakemus, hyväksyn! Ethän sä nyt epäaktiivinen ole. xp mestarikseen Sulkatassu saa Kaamoskatseen!

- Minttu

Nimi: Tähtitaivas

28.01.2018 16:09
Nimi: Kuutassu

Soturinimi: Kuusiipi

Arvo: Oppilas

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Viimaklaani

Luonne: Luonteeltaan Kuutassu on iloinen, mutta hieman epävarma. Hän on rauhallinen ja jaksaa odottaa pitkiäkin aikoja. Hänen on vaikea solmia uusia ystävyyksiä, koska hän on melko ujo tuntemattomien kissojen seurassa. Valmiiksi tuttujen ja turvallisten kissojen kanssa Kuutassu kuitenkin vitsailee ja yleensä hiljaisesta kissasta saattaa yhtäkiä lähteä melkoinen ääni. Hän vihaa valehtelemista ja sääntöjen rikkomista. Hän uskoo vakaasti Tähtiklaaniin ja soturilaki on Kuutassun mielestä erittäin tärkeä. Kuutassu kaipaa sseuraa ja toivookin kumppania myöhemmällä iällä. Hän ihastuu melko helposti (vaikka kyseessä olisi toisen klaanin kissa, mikä harmittaa häntä, koska hän ei voi siis ottaa tätä kissaa kumppaanikseen), mutta hänen on vaikea kertoa tunteistaan kenellekkään. Yleensä naaras siis pyrkii näyttämään tunteensa jotenkin. Kuutassu ei myöskään tykkää toisten kissojen vahingoittamisesta. Pentuna hän haaveili sen vuoksi parantajan asemasta, mutta haave alkoi haalistua iän myötä. Jos joku kissa tunkeutuu Viimaklaanin reviirille Kuutassun ollessa paikalla, hän ottaa aina selvää, onko kissa tahallaan tunkeilemassa. Jos on, Kuutassu häätää tämän, vaikka ei siitä erityisesti tykkääkään. Kuutassu on uskollinen Viimaklaanille, mutta hänen rakastamansa kissat saattavat välilä mennä klaanin edun edelle.

Ulkonäkö: Kuutassun turkin pohjaväri on vaalean hopeanharmaa. Hänen hännänpäänsä ja hänen molemmat takatassunsa, sekä toinen etutassu ovat tummempia. Karvat vaalenevat, kun mennään tyveä kohti. Kuutassun turkki on melko ohut ja talvisin naaras saattaa kärsiä kylmyydestä. Hänen silmänsä ovat kirkkaan vaaleansiniset ja kun niitä katsoo tarkemmin, saattaa tuntua siltä, että niihin hukkuisi. Kuutassulla on pitkä ja pörröinen häntä, johon hän käärii aina talvisin istuessaan käpälänsä. Kuutassulla on melko normaliit kynnet ja hän teroittaa niitä säännöllisesti puita vasten (se on hänelle tapa...). Kuutassun kuonossa on pieni arpi, jonka syytä ei ole tiedossa. Se on tullut ennen, kuin Kuutassusta tuli Viimaklaanin jäsen. Ruumiinrakenteeltaan naaras on pieni ja hoikka. Hänellä on kuitenkin kokoonsa nähden voimakkaat jalat ja hän onkin nopea juoksija. Kuutassulla on melko suuret korvat ja ne kiinnittävät silmien ohella usein huomion, kun naaraan tapaa ensimmäistä kertaa.

Kuva-

Heikkoudet ja vahvuudet: Kuutassu on nopea ja kestävä juoksija. Hän on myös erinomainen saalistaja, koska hänessä yhdistyy nopeus ja maltti. Lisäksi Kuutassulla on hyvä kuulo suurien korviensa ansiosta. Hän on huono taistelija, koska hän on pienikokoinen, eikä kovin vahva. Kuutassu ei ole vielä oppinut hyödyntämään kokoaan taistelussa, ehkä hän oppii vielä joskus ;)! Lisäksi Kuutassu on erittäin huono uimari, jonka vuoksi jos hänet heitettäisiin järveen, hän luultavasti saisi uitua metrin ja hukkuisi sitten :( Kuutassu on myös melko huono kiipeilemään puissa.

Perhe:-

Menneisyys: Kuutassu ei muista perhettään, koska hän ei ole suinkaan syntynyt Viimaklaanissa. Noin kuun ikäinen pentu löydettiin yksin vanhempiensa hylkäämänä Viimaklaanin reviiriltä. Onneksi Viimaklaanilaiset hyväksyivät pennun osaksi klaania. Pentua oli ilmeisesti kohdeltu kaltoin, koska hänen kuonossaan oli verta vuotava kynsien tekemä haava. Siitä on nytkin jäljellä arpi. Lopun pentuaikansa hän vietti Viimaklaanissa. jossa hänestä kasvatettiin aito klaanikissa.

Muuta: Kuutassu pelkää kuolemaa (erityisesti pieyden metsään joutumista ja kuoleman aiheuttamista), vettä, puihin kiipeämistä ja tulta. Hän haluaa myöhemin kiltin ja ihanan kumppanin. Hän toivoo useiden muiden tapaan pääsevänsä päälliköksi jonakin päivänä.

Kirjoittajan esittely: No oon ihan perus tyyppi, joka osaa jotenkuten kirjottaa xD perustin juuri omat sivut ja olen liittyneenä LIIAN MONESSA ropessa xD

Kirjoittajan arviointityyli: Normaalisti kirjallisesti...

Kuvaus: Vaaleanhopeanharmaa naaras, jolla on vaaleansiniset silmät ja tummemmaharmaa hännänpää, sekä kolme tassua.

//Käykö toi menneisyys?

Vastaus:

En valitettavasti voi hyväksyä, koska vaikka hakemus onkin hieno ja huolella tehty, ei hahmon nimi ole sallittava. Kuu -alkuliitettä ei käytetä soturikissoissa, koska kuu merkitsee jotain pyhää. Kyllä, on Kuukukka, mutta kirjailijat ovat itse kertoneet ettei alkuliitettä sallita ja että Kuukukka pitäisi muuttaa Hämykukaksi.

Mutta muuten hakemus on upea, vaihda vain nimi, niin hyväksymme hakemuksen varmasti!

- Maip

p. s. kirjoitathan luonteeseen, ulkonäköön ynm. esittelyteksteihin aina hahmosi soturinimen, ettei sitä jälkenpäin tarvitse vaihtaa ^^

Nimi: Maip

27.01.2018 09:51
Tästä alkaa tauon jälkeinen aika, eli emme enää vastaa vanhoihin viesteihin.

Vastaus:

Juurikin näin.

- Maip

Nimi: Apila

15.11.2017 14:57
Nimi: Valko

Arvo: Oppilas

Skp: Kolli

Klaani: Savun lauma

Luonne: Uskollinen ja ystävällinen. Ei tee pahaa kenellekään, ilman TODELLA hyvää syytä. On rohkea, ja uhkarohkeakin tarpeen tullen. Ei siedä toisten kiusaamista ja haukkumista, ja puolustaa muita. On hiukan kunnianhimoinen. Pelkää vettä yli kaiken. On utelias ja kiinnostunut klaaneista. On seurallinen, eikä viihdy yksin.

Ulkonäkö: Vitivalkea komea kolli. Tämän turkki on pehmeää, sileää ja ohutta. Omaa kirkkaankeltaiset silmät. Häntä on keskipitkä, ja sen karva on yhtä ohutta kuin muukin turkki. Ruumiinrakenteeltaan jotakuinkin keskikokoinen, solakka ja virtaviivainen. Kolli on lihaksikas ja vahva, mutta sitä ei näe turkin alta. Omaa voimakkaat takajalat, jonka ansuosta on hyvä hyppimään ka kiipeilemään. Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset, mutta kuono musta. Kynnet ovat kirkkaanvalkeat, terävät ja pitkät.

Kuva: (tulossa)

Vahvuudet:
+korkealle hyppääminen

+kiipeily

+kovaa juokseminen

+saalistus

+taistelu

+kissajoukolle puhuminen


Heikkoudet:

-uiminen

-jäljittäminen
r
-piiloutuminen (valkean turkin ja keltaisten silmien takia.)

-valehtelu

Perhe:
Veli: Terä (Ruskea kolli vihrein silmin)

Menneisyys: Molemmat vanhemmat kuolleet sairauteen. Pelkää siksi aina kamalasti, jos joku sairastuu. Menee täyteen paniikkiin nähdessään verta.

Muuta: On kiinnostunut klaanielämästä, ja haluaisi joskus ehkä olla klaanikissa.

Kirjoittajan esittely: Olen Etelä-Suomessa asuva tyttö, joka on tällä hetkellä 2 roolipelin ylläpitäjä. Rakastan kissoja yli kaiken, omistan myös kissan. Olen roolipelannut muutaman vuoden.

Kirjoittajan arviointityyli: (kirjallinen)

Kuvaus: Komea valkoinen kolli kirkkaankeltaisin silmin.


Nimi: potato

11.11.2017 19:35
Nimi: Kirkastassu

Soturinimi: Kirkas-sammal

Arvo: Oppilas

Skp: Naaras

Klaani: Viimaklaani

Luonne: Kirkastassu on TODELLA ujo naaras. Kissa pelkää melkein kaikkea, kuten kepin rasahdusta tai tuulen huminaa. Kirkastassu kuitenkin pitää kukkien ja tuoreiden sammalien tuoksusta, mutta parantajaksi tämä ei halua. Kirkastassun ulkokuori vaikuttaa vain ujolta kissanrääpäreeltä, mutta jos pääsee kissan sydämeen, huomaa tämän olevan lempeä ja iloinen naaras. Kissan kanssa on vaikea ystävystyä. Naaras ei koskaan ihastu. Kirkastassu on rauhallinen. Kissa ei mene helposti lankaan, koska on hiljainen eikä melkein koskaan puhu kenenkään kanssa. Kirkastassu kuitenkin yleensä on muiden kissojen seurassa, (Mutta pysyy kuitenkin hännänmitan päässä heistä...) koska pelkää yksin oloa. Kissa on yksinäinen koska tällä on epäluuloja muita kissoja kohtaan. Kirkastassulla en ole minkäänlaisia itsesuojelu vaistoja. Jos joku hyökkää hänen kimppunsa, hän yrittää suostutella kaikin voimin "päästämään irti" .

Ulkonäkö: Kirkastassun turkki on pohjimmiltaan valkoinen. Hänen oikean korvansa ympärillä on musta laikku. Hänen häntänsä on ruskea ja siinä kulkee tummempia raitoja. Naaraan raajat ovat pitkät. Hänen tassunpäänsä ovat valkoiset. Muuten hänen jalkansa ovat ruskeat. Kissan selässä kulkee mustia ja ruskeita raitoja. Naaraan ruumis on normaalikokoinen ja hyvin hoikka. Kissan kynnet ovat terävät, mutta hänpä ei melkein koskaan käytä niitä. Kynnet ovat vitivalkoiset. Naaraan silmät ovat pyöreät, niinkuin kasvotkin. Kirkastassun silmät ovat sammaleen väriset.

Kuva:-

Heikkoudet&vahvuudet:
+Saalistus
+Nopeu s
+Notkeus
+Tarkka näkö

- Säikky
-Taistelu
-Uiminen
-Kiipeily

Perhe: {Keksin ite. Voiko näistä tehä Npc-hahmoja?)
Emo: Kukkahäntä: Kilpikonnan ja valkoisen kirjava naaras jäänsinisin silmin. Naaras on hyvin viisas.
Isä: Pöllöviiksi: Ruskea kolli pikimustin käpälin ja harmain silmin. Kolli on äkkipikainen.

Menneisyys: Kirkastassun jalka meni sijoiltaan kun hän oli pentu. Hän joutui shokkiin kun se laitettiin paikolleen, ja oli vähällä kuolla. Siksi hän on niin säikky.

Muuta: Kirkastassun lempi saaliselän on hiiri.

Kirjoittajan esittely: Moi! Oon tämmönen perus roolipelaaja. Yleensä olen iloinen. Tykkään roolipelata, ja HUOM, tämä ei ole TODELLAKAAN ensimmäinen ropeni.

Kirjoittajan arviointityyli: Sanallisesti, kiitos.

Kuvaus: Normaalikokoinen ujo ja säikky naaras monivärisellä kuvioinnilla.

//Toivoisin tämän ropen olenan aktiivinen! <3

Nimi: Tähtitaivas

07.11.2017 19:39
Nimi: Kuutassu

Soturinimi: Kuusiipi

Arvo: Oppilas

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Viimaklaani

Luonne: Luonteeltaan Kuutassu on iloinen, mutta hieman epävarma. Hän on rauhallinen ja jaksaa odottaa pitkiäkin aikoja. Hänen on vaikea solmia uusia ystävyyksiä, koska hän on melko ujo tuntemattomien kissojen seurassa. Valmiiksi tuttujen ja turvallisten kissojen kanssa Kuutassu kuitenkin vitsailee ja yleensä hiljaisesta kissasta saattaa yhtäkiä lähteä melkoinen ääni. Hän vihaa valehtelemista ja sääntöjen rikkomista. Hän uskoo vakaasti Tähtiklaaniin ja soturilaki on Kuutassun mielestä erittäin tärkeä. Kuutassu kaipaa sseuraa ja toivookin kumppania myöhemmällä iällä. Hän ihastuu melko helposti (vaikka kyseessä olisi toisen klaanin kissa, mikä harmittaa häntä, koska hän ei voi siis ottaa tätä kissaa kumppaanikseen), mutta hänen on vaikea kertoa tunteistaan kenellekkään. Yleensä naaras siis pyrkii näyttämään tunteensa jotenkin. Kuutassu ei myöskään tykkää toisten kissojen vahingoittamisesta. Pentuna hän haaveili sen vuoksi parantajan asemasta, mutta haave alkoi haalistua iän myötä. Jos joku kissa tunkeutuu Viimaklaanin reviirille Kuutassun ollessa paikalla, hän ottaa aina selvää, onko kissa tahallaan tunkeilemassa. Jos on, Kuutassu häätää tämän, vaikka ei siitä erityisesti tykkääkään. Kuutassu on uskollinen Viimaklaanille, mutta hänen rakastamansa kissat saattavat välilä mennä klaanin edun edelle.

Ulkonäkö: Kuutassun turkin pohjaväri on vaalean hopeanharmaa. Hänen hännänpäänsä ja hänen molemmat takatassunsa, sekä toinen etutassu ovat tummempia. Kuutassun turkki on melko ohut ja talvisin naaras saattaa kärsiä kylmyydestä. Hänen silmänsä ovat kirkkaan vaaleansiniset ja kun niitä katsoo tarkemmin, saattaa tuntua siltä, että niihin hukkuisi. Kuutassulla on pitkä ja pörröinen häntä, johon hän käärii aina talvisin istuessaan käpälänsä. Kuutassulla on melko normaliit kynnet ja hän teroittaa niitä säännöllisesti puita vasten (se on hänelle tapa...). Kuutassun kuonossa on pieni arpi, jonka syytä ei ole tiedossa. Se on tullut ennen, kuin Kuutassusta tuli Viimaklaanin jäsen. Ruumiinrakenteeltaan naaras on pieni ja hoikka. Hänellä on kuitenkin kokoonsa nähden voimakkaat jalat ja hän onkin nopea juoksija. Kuutassulla on melko suuret korvat ja ne kiinnittävät silmien ohella usein huomion, kun naaraan tapaa ensimmäistä kertaa.

Kuva-

Heikkoudet ja vahvuudet: Kuutassu on nopea ja kestävä juoksija. Hän on myös erinomainen saalistaja, koska hänessä yhdistyy nopeus ja maltti. Lisäksi Kuutassulla on hyvä kuulo suurien korviensa ansiosta. Hän on huono taistelija, koska hän on pienikokoinen, eikä kovin vahva. Kuutassu ei ole vielä oppinut hyödyntämään kokoaan taistelussa, ehkä hän oppii vielä joskus ;)! Lisäksi Kuutassu on erittäin huono uimari, jonka vuoksi jos hänet heitettäisiin järveen, hän luultavasti saisi uitua metrin ja hukkuisi sitten :( Kuutassu on myös melko huono kiipeilemään puissa.

Perhe:-

Menneisyys: Kuutassu ei muista perhettään, koska hän ei ole suinkaan syntynyt Viimaklaanissa. Noin kuun ikäinen pentu löydettiin yksin vanhempiensa hylkäämänä Viimaklaanin reviiriltä. Onneksi Viimaklaanilaiset hyväksyivät pennun osaksi klaania. Pentua oli ilmeisesti kohdeltu kaltoin, koska hänen kuonossaan oli verta vuotava kynsien tekemä haava. Siitä on nytkin jäljellä arpi. Lopun pentuaikansa hän vietti Viimaklaanissa. jossa hänestä kasvatettiin aito klaanikissa.

Muuta: Kuutassu pelkää kuolemaa (erityisesti pieyden metsään joutumista ja kuoleman aiheuttamista), vettä, puihin kiipeämistä ja tulta. Hän haluaa myöhemin kiltin ja ihanan kumppanin. Hän toivoo useiden muiden tapaan pääsevänsä päälliköksi jonakin päivänä.

Kirjoittajan esittely: Öh en oo mikään paras kirjottaja, koska oon vasta aloittelija tällä roolipelaamisen saralla... (must tuntuu et tää teksti ja kirjotustyyli kertoo jo aika paljon musta, niin en kirjota enempää...)

Kirjoittajan arviointityyli: Normaalisti kirjallisesti...

Kuvaus: Vaaleanhopeanharmaa naaras, jolla on vaaleansiniset silmät ja tummemmaharmaa hännänpää, sekä kolme tassua.

// Juuh elikkäs tälläinen kissa/hakemus... Toivottavasti hyväksytään! :D

Nimi: Maskelotti

30.10.2017 20:29
Nimi: Haukkapentu

Soturinimi: Haukkasilmä

Arvo: Pentu

Mestaritoive: -

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Loiskeklaani

Luonne: Haukkapentu on rohkea ja vastuullinen. Hän on myös hyvin tarkka soturilain suhteen. Hän on hyvin uskollinen Tähtiklaanille. Haukkapentu ei halua rikkoa soturilakia, vaikka asia ei olisikaan sen kummallisempi. Haukkapentu on uskaltavainen ja rauhaton, hän haluaa koko ajan tehdä jotain. Joskus jos haukkapentua ärsytetään tai muulla tavalla kiusataan tilanne voi vähän lipsastaa tassuista ja asiasta tulee liian suuri kokonaan selvitettäväksi. Haukkapentu pelkää ainoastaan yksin oloa ja pilkkopimeää, sen takia hän tykkää olla aina muitten seurassa eikä halua karata pois leiristä vaikka olisikin muita pentuja mukana. Haukkapentu on aina innokas ja siksi hän voi herättää muita jos on ensimmäinen joka on herännyt, koska hän haluaa että kaikki kuulevat hänet. Tämän takia Haukkapennun kuiskiminen voi kuulostaa toisista tavalliselta puheelta.

Ulkonäkö: Haukkapentu on ruskearaidallinen, isokokoinen kolli. Haukkapennulla on isot keltaiset silmät. Hänen korviensa välissä on pieniä valkoisia länttejä. Haukkapennulla on vasemmassa takatassussa pienikokoinen viilto, mutta se ei ole syvä eikä muutenkaan paha , eikä sitä meinaa huomata kun se on tosi lähellä vatsaa. Haukkapennun häntä on melkein kokonaan vaaleanruskea raitoja siinä ei ole mutta pari tummempaa läikkää löytyy sieltä sun täältä. Hänen oikea etutassunsa on kokanaan tummanruskea niinkuin vasenkin niistä ei löydy yhtään vaaleaa läiskää tai raitaa eikä mitään muutakaan sellaista. Haukkapennun rinnassa on iso valkoinen läiskä jonka huomaa melkein pakostakin koostaan johtuen.

Kuva:

Heikkoudet ja vahvuudet: +Haukkapentu on hyvin rohkea ja uskalias. +Haukkapentu ei halua rikkoa missään nimessä soturilakia. -Haukkapentu pelkää pilkkopimeää. -Haukkapentu pelkää yksinoloa koska kun on yksin kukaan ei ole auttamassa.

Perhe: -

Menneisyys: Haukkapentu on ollut ihan pienenä yksin yöllä poissa leiristä ja mennyt makaamaan maahan, mutta maassa oli tosi terävä kivi joka raapaisi jäljen hänen takatassuunsa. Siitä lähtien hän on pelännyt yksin oloa ja pimeää ja on totellut soturilakia.

Muuta: -

Kirjoittajan esittely: Tämä on minun ensimmäinen roolipeli paikkani. :)

Kirjoittajan arviointityyli: Kirjallinen.

Kuvaus: Haukkapentu - ruskearaidallinen, isokokoinen kolli. Hänellä on keltaiset silmät.

Nimi: Vaeltaja

06.10.2017 23:07
Nimi: Viima

Soturinimi: -

Arvo: Oppilas

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Savun lauma

Luonne: Viima on hiljainen, syrjäänvetäytyvä kolli. Hän viihtyy yksin ja rakastaa hiljaisuutta. Kolli on yleensä rauhallinen, mutta häntä ei kannata ärsyttää, sillä Viima saattaa yhtäkkiä vain räjähtää. Ei pidä tappamista vääränä asiana, jos syy on hyvä, kuten itsepuolustus tai kosto(Viiman logiikka).
Viima ei ole puhelias, ja aina kun hän avaa suunsa, hän mutisee tai on yleensä ilkeä. Osaa olla mukavakin, mutta sen puolen näkee hänessä harvoin. On ujo, etenkin uusien kissojen kanssa. Uskoo Tähtiklaanin olemassaoloon, mutta kiistää sen, että se suojelisi eläviä kissoja.
Uskollinen laumalleen ja puolustaa sitä henkensä kaupalla. Ei luota helposti muihin kissoihin, tai odota muiden luottavan häneen. Ajattelee asioita lähes aina negatiivisesti. Inhoaa tilanteita, jolloin joutuu huomion keskipisteeksi.

Ulkonäkö: Viima on normaalin kokoinen, vahva kolli, jolla on pitkät jalat ja häntä. Turkki on lyhyt ja melko ohut, sekä valkoinen väritykseltään. Selässä on mustia raitoja, jotka jatkuvat aina tuuhean hännän päähän asti. Viikset on mustat, muttei kauhean pitkät. Kynnet kaarevat ja mustat. Viiman silmät ovat jään siniset. Hänellä on pitkä arpi kasvoissa, joka kulkee vasemman silmän yli kuonoon.

Kuva: Ei ole.

Heikkoudet ja vahvuudet:
+ Hyvä taistelija
+ Nopea juoksija
+ Vahvat lihakset
+ Hyvät refleksit
- Ei osaa uida
- Pelkää ukkosta ja sosiaalisia tilanteita
- Huono metsästämään
- Kuulo ei ole mikkään maailman paras

Perhe:
Emo: Vadelma: Valkoinen naaras meripihka silmillä -kuollut
Sisar: Sade: Musta naaras, valkoisilla tassuilla ja meripihka silmillä -erakko
Veli: Nimetön harmaa kolli joka kuoli syntyessään.

Menneisyys:
Syntyi erakkona tuntematta isäänsä. Eli emonsa ja vuotta vanhemman sisarensa kanssa, kunnes liittyivät Savun laumaan. Viima menetti luottamuksen perheeseensä, kun mäyrä hyökkäsi heidän kimppuunsa, ja Vadelma ja Sade pakenivat, jättäen Viiman mäyrän armoille.

Muuta: Viima sai arpensa kun mäyrä hyökkäsi hänen kimppuunsa.

Kirjoittajan esittely: Olen 15 -vuotias tyttö täältä keskeltä ei mitään. On kokemusta roolipelaamisesta, mutta olen pitänyt siitä taukoa todella pitkään.

Kirjoittajan arviointityyli: Kirjallinen

Kuvaus: Valkoinen, mustaraidallinen kolli, jolla on siniset silmät ja arpi kasvoissa.


Nimi: Xena

26.09.2017 08:51
//Uus ytritys...//

Nimi: Ruokopentu/ Ruokotassu

Soturinimi: Ruokohäntä

Arvo: Pentu

Mestaritoive: Tuulitähti

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Loiskeklaani

Luonne: Ruokohäntä rakastaa piiloutua ja pelästyttää kaverinsa, ja hänellä on muutenkin usein ylimääräistä energiaa. Silti voisi sanoa että hän on illan torkku ja aamun virkku. Hän on uskollinen klaanilleen ja hyvin luotettava. Hän ei pelkää lähes mitään ja luottaa itseensä kovin, joka voi tosin joskus kostautua jos hän kohtaa taisteluissa vahvempansa. Ruokohännällä on luontaisesti tavallista nopeammat refleksit ja tarkka kuulo. Hän uskoo tähtiklaaniin ja saattaa saada isäktään sieltä joskus uniakin mutta hyvin harvoin, ei välttämättä ikinä. Hän ei ole kovin hyvä häviäjä, mutta toipuu kyllä nopeasti harmituksesta tai kiukusta jonka häviö tuotti.

Ulkonäkö: Ruskean-Punertavansävyinen kissa, jolla on tummat, älykkäät vihreät silmät. Nenänpää on hiilenmusta. Silmien välissä valkoinen salmiakkikuvio. Turkki on paksu ja tuuhea, mutta keho on siro. Häntä on noin puolet muiden kissojen häntien normaalipituudesta, synnynnäinen vika. Sen vuoksi voi olla että jotkut eivät uskalla heti mennä puhumaan tälle. Hännän ja kaulan alla on tumman-pähkinänruskeaa.

Kuva: valitettavasti ei ole mutta oisi kiva jos joku pystyis tekeen tai jtn

Heikkoudet ja vahvuudet:
+Tarkka kuulo
+Nopeat refleksit
+luotettava ja uskollinen
+Itseluottamusta on
-Itseluottamusta on (vähän liikaakin)
-Ujo uusien tuttavuuksien suhteen
-Vähän heikko hajuaisti
-Melko huono häviäjä

Perhe:
Emo: Harsosammal: Ulkonäkö: Naaraan turkki on iän myötä vaalentunut mustastasta vaaleanharmaaksi, silmät siniharmaat.

Isä: Kuiskesointu: Ulkonäkö: Pikimusta kolli nenäpäästä häntään, merensiniset ilmeikkäät silmät.  (Tähtiklaanissa)

Muuta: Haluaisi saada kumppanin ja pentuja.

Kirjoittajan esittely: Olen tällainen 10-13w tyttö jostain päin suomea. Roolipelauksen olen aloittanut lähes vastikään, mutta olen lukenut aiheesta paljon ja minulla on laaja sanavarasto. Harrastan ratsastusta, partiota ja nyrkkeiöyä, jokaista kerran viikossa. Kirjoitan myös blogia osoitteessa marsutjalaura.blogspot.com.

Kirjoittajan arviointityyli: Kirjallinen

Kuvaus: Punertavanruskea naaraskissa  tummin, vihrein silmin.

Ps. Tulevaisuudessa saatan myös kirjoittaa tietokoneellani, nyt siis teen tätä ihan kännykällä ;)

Vastaus:

Hyväksyn!

Tervetuloa Tuisketuuleen! :D

-Untuva

Nimi: Myrtti

18.09.2017 16:50
Nimi: Vaahterapentu

Soturinimi: Vaahterakasvo

Arvo: Pentu

Mestaritoive: Murattipilkku

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Loiskeklaani

Ulkonäkö: Vaahterakasvo on kookas sileäturkkinen tummanruskea kolli, jolla on vaaleankellertävät silmät. Vaahterakasvon etukäpälien ympäri kiertää kapea vaaleanharmaa raita. Loppuosassa tassuja raita kumminkin levenee ja peittää koko kaunismuotoisen käpälän. Vaahterakasvon siro tummanruskea häntä on paksu ja tuuhea niin kuin koko muukin turkki. Vaahterakasvon pieni kieli ja pehmeät joustavat polkuanturat ovat vaaleanpunaiset. Hänen viiksensä ovat lyhyet ja paksut toisin kuin käpälät jotka ovat pitkät ja ohuet. Sileäturkki helpottaa sukeltamista ja nopeuttaa veden päällä kuin allakin liikkumista. Vaahterakasvolla on pitkät piikinterävät hampaat ja kynnet.

Luonne: Vaahterakasvo rakastaa koko sydämestään vettä. Sen loisketta joen äyräillä sen virtauksessa taidokkaasti uivia kaloja. Vaahterakasvo on välillä hieman ailahteleva, mutta pysyy silti mukana klaanin asioista. Hän haluaa näyttää että on yhtä hyvä kuin kuka tahansa klaanikissa. Siltikään hän ei ole vallanhimoinen. Vaahterakasvoen lempipuuhaa on keräillä kauniita esineitä. Vaahterakasvo on ystävällinen jokaiselle vastaantulevalle kissalle. Vaahterakasvo uskoo Tähtiklaaniin ja kunnioittaa sen valtaa.

Kuva: Ei oo mut voitteko tehä

Heikkoudet ja vahvuudet:
+ Hyvä saalistaja
+ Taitava uimari
- Huono piiloutuja
- Ei kauhean hyvä taistelia

Perhe:
Emo: Ruusu-uni Ulkonäkö: kaunis vaaleanharmaa naaras sinisinsilmin
Sisko: Pihlajapentu/kauku Ulkonäkö: Valkea ruskea silmäinen naaras ruskein raidoin

Menneisyys: Ei mitään klaanisyntyinen

Muuta: Toive olisi saada joskus pentuja ja kumppani.

Kirjoittajan esittely: Olen ennenkin ropettanut kolmessa soturikissa roolipelissä. Kirjoittamistaito on mielestäni ihan semi hyvä. Inspistä on vaikka muille jakaa.

Kirjoittajan arviointityyli: Kirjallinen

Kuvaus: Tummanruskea kolli keltaisin silmin

PS: Tulen joskus ilmoittelemaan joitain asioita puhelimitse

Vastaus:

Hyväksytty!

Voit kysellä chatissa jos joku tekisi sinulle kuvan. Tervetuloa Tuisketuuleen!

-Untuva

Nimi: Xena

18.09.2017 08:13
Nimi: Murattipentu/ Murattitassu

Soturinimi: Murattihäntä

Arvo: Pentu

Mestaritoive: Tuulitähti (koska sen lisäksi oli vain Murattipilkku vapaana, ja olisi ehkä häiritsevää jos olisi kaksi kattia joiden nimet alkaa Muratilla...)

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Loiskeklaani

Luonne: Murattihäntä rakastaa piiloutua ja pelästyttää kaverinsa, ja hänellä on muutenkin usein ylimääräistä energiaa. Silti voisi sanoa että hän on illan torkku ja aamun virkku. Hän on uskollinen klaanilleen ja hyvin luotettava. Hän ei pelkää lähes mitään ja luottaa itseensä kovin, joka voi tosin joskus kostautua jos hän kohtaa taisteluissa vahvempansa. Murattihännällä on luontaisesti tavallista nopeammat refleksit ja tarkka kuulo. Hän uskoo tähtiklaaniin ja saa isäktään sieltä joskus uniakin. Hän ei ole kovin hyvä häviäjä, mutta toipuu kyllä nopeasti harmituksesta tai kiukusta jonka häviö tuotti.

Ulkonäkö: Ruskean-Punertavansävyinen kissa, jolla on tummat, älykkäät vihreät silmät. Nenänpää on hiilenmusta. Silmien välissä valkoinen salmiakkikuvio. Turkki on paksu ja tuuhea, mutta keho on siro. Häntä on noin puolet muiden kissojen häntien normaalipituudesta, synnynnäinen vika. Sen vuoksi voi olla että jotkut eivät uskalla heti mennä puhumaan tälle. Hännän ja kaulan alla on tumman-pähkinänruskeaa.

Kuva: valitettavasti ei ole mutta oisi kiva jos joku pystyis tekeen tai jtn

Heikkoudet ja vahvuudet:
+Tarkka kuulo
+Nopeat refleksit
+luotettava ja uskollinen
+Itseluottamusta on
-Itseluottamusta on (vähän liikaakin)
-Ujo uusien tuttavuuksien suhteen
-Vähän heikko hajuaisti
-Melko huono häviäjä
Perhe:
Emo: Harsosammal: Ulkonäkö: Naaraan turkki on iän myötä vaalentunut mustastasta vaaleanharmaaksi, silmät siniharmaat. Luonne: Lempeä ja Rauhallinen mutta tilanteen tullen hyvin urhea. (klaanissa)

Isä: Kuiskesointu: Ulkonäkö: Pikimusta kolli nenäpäästä häntään, merensiniset ilmeikkäät silmät. Luonne: Seikkailunhaluinen ja Rohkea, koullut taistelussa. (Tähtiklaanissa)

Muuta: Haluaisi saada kumppanin ja pentuja.

Kirjoittajan esittely: Olen tällainen 10-13w tyttö jostain päin suomea. Roolipelauksen olen aloittanut lähes vastikään, mutta olen lukenut aiheesta paljon ja minulla on laaja sanavarasto. Harrastan ratsastusta, partiota ja nyrkkeiöyä, jokaista kerran viikossa. Kirjoitan myös blogia osoitteessa marsutjalaura.blogspot.com.

Kirjoittajan arviointityyli: Kirjallinen

Kuvaus: Punertavanruskea naaraskissa  tummin, vihrein silmin.

Ps. Tulevaisuudessa saatan myös kirjoittaa tietokoneellani, nyt siis teen tätä ihan kännykällä ;)

Vastaus:

Valitettavasti ei hyväksytty.

Ei mielellään saman nimisiä kissoja samassa klaanissa, sillä ne menevät helposti sekaisin, vaikka kissoilla olisikin eri soturinimet. Suosittelen siis vaihtamaan kissan nimen, johonkin muuhun.
Vain parantajat, päälliköt, parantajaoppilaat ja ehkä joskus jopa varapäälliköt voivat saada unia. Yleensä pennut, oppilaat ja soturit eivät niitä saa. Tietysti joitain poikkeuksia on. Sen kohdan voisit jättää pois(tietysti hahmon isä voi joskus ilmestyä, mutta kamalan usein ei).
Emon ja isän kuvauksesta voisit jättää luonteet pois.

Muuten ihan todella hyvä hakemus!

-Untuva

Nimi: Tunnus

02.09.2017 17:20
Korjaus Murtuman kuvaukseen: Tummanharmaa, suurikokoinen kolli, jonka turkissa menee mustia raitoja, hyvin tummanruskeat silmät, poskessa menee arpi.

Vastaus:

-Untuva

Nimi: Tunnus

02.09.2017 17:17
Nimi: Murtuma

Arvo: Oppilas

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Savun lauma

Luonne: Murtuma on ystävällinen kolli. Hän on iloinen, mutta vähän syrjäytynyt ja hiljainen. Kolli on kuitenkin mukava ja häntä voi lähestyä helposti, mutta puhuminen voi olla haastavaa. Murtuma pelkää muiden suhtautumista itseensä, koska hän luullee, että muut pitävät häntä huonona tai pelkurina. Pelkurimainen kolli ei ainakaan ole. Hän rientää apuun aina jo sjoku hänen laumatoverinsa on pulassa. Hän on rohkea taisteluissa ja puolustaa tovereitaan täysin sydämin. Hän on uskollinen ystävilleen aina viimeiseen hengenvetoon saakka. Hän ajattelee pailjon muiden tunteita ja ottaa kaikki huomioon. Välillä hän on hyvin puhelias, mutta se on hyvin epätodennäköistä. Murtuma ei suutu helposti, mutta tarpeen vaatiessa hän on hyvin vihainen ja voi jopa olla hyvin verinen. Kolli ei pidä haukkumisesta, toisten väheksymisestä tai muusta ilkeästä. Hänen mielenstään kaikki ovat hyviä juurisellaisena, kun on, mutta kaikki eivät usko hänen teoriaansa. Kolli ei usko varsinaisesti mihinkään, mutta toivoo, että pääsisi kuolemansa jälkeen johonkin paikkaan. Kun kolli alkaa ystävystyä keneen tahansa, tämä side on silloin vahva. Hän ajattelee mielummin kaikesta positiivisesti ja yrittää ratkoa pulmat hymyssä suin. Murtuma vaipuu harvoin epätoivoon, eikä ajattele maailmasta negatiivisesti, vaan yrittää löytää kaikesta hyvää. Murtuma on hyvin älykäs ja oppii nopeasti uutta. Hän ei yleensä tapa, kun vaan hätätilanteessa laumansa vuoksi, mutta ei muuten. Kollin ajatukset väkivallasta eivät ole kauhean positiiviset vaan hän enemmän kammoksuu tappamista, vaikka se kuuluisi Savun lauman elämäntapaan.

Ulkonäkö: Murtuma on tummanharmaa kollikissa. Hän on suurikokoinen, mutta ei järin roteva. Hänen kehonsa on notkea ja siro. Murtuman kehoa pitkin menee mustia viivoja, jotka muistuttavat säröjä kalliossa. Siitä hän on saannut nimensäkkin. Kollin turkki on hyvin paksua, mutta ei pitkää. Turkki on hengittävää, mutta pitää kylmän sään loitolla, eikä ime edes vettä. Murtuman häntä on pitkä ja tuuhea ja hännänpää on lumenvalkea. Murtuman jalat ovat pitkät ja voimakkaat. Kollin käpälät ovat kuitenkin suuret ja lumen valkeat. Polkuanturat ovat kuitenkin mustat ja kovat. Kynnet ovat hänellä lyhyet ja hopeisen harmaat, mutta terävät. Murtuman kaula on valkoinen, mutta valkean alueen menee suoraan musta raita, joka 'halkaisee' valkean alueen. Hänen päänsä on sopusuhtainen vartaloon nähden , mutta kasvot ovat litteät. Hänen kuononsa on lyhyt ja nenä on vaaleanpunainen sen päässä. Murtuman silmät ovat hyvin tummanruskeat, melkeinpä mustat. Kollin kasvot olisivat muuten täydelliset, mutta oikealta puolella silmän yläpuolelta alkaa noin yhden cm levyinen arpi. Arpi kaartaa vähän, mutta ei tee läheskään kaare vaan on enemmän suora, kun kaareva. Arpi luppuu ennen, kun tulee suun kohdalle. Kollin korvat ovat lehdenmuotoiset ja terävät päistä.

Vahvuudet ja heikkoudet:
+ Ketterä
+ Nopea juoksija
+ Hyvä loikkija
+ Erinomainen taistelija
+ Tarkka kuulo
+ Ajattelee kaikesta myönteisesti
+ Ei vaivu epätoivoon

- Ei ole järin hyvää hajuaistia
- Ei ole hyvä vaanija
- Ei osaa kiivetä puuhu
- Pelkää vettä ja tappamista
- Pelkää muiden suhtautumista itseensä
- Ei välillä luota itseensä tarpeeksi
- Ei ole järin hyvä puhuja

Perhe: Veli: Pimennys: pikimusta kolli, hyvin lihaksikas, meripihkasilmät Emo: Pisara: valkoinen naaras, jolla on turkissa mustia pilkkuja, pitkä häntä. Tummanmeripihkan väriset silmät.

Menneisyys: Murtuma syntyi surullisina aikoina. Hänen isänsä ehti kuolla ennen pentujensa syntymää. Isä kuoli ketulle, kun pulusti syntymättömiä pentujaan ja kumppaniaan. Onneksi Murtumalla oli veli, jonka kanssa jakaa suru. Emo hylkäsi pentunsa, koska oletti, että isä kuoli turhaan.

Muuta: Murtumalla on vähän vaikeuksia puhumisen kanssa, ja hän voi puhua välillä ihan väärin. Esim välillä kaksoiskonsonantit ei onnistu. Murtuma tahtoo kumppanin ja pentuja.

Kirjoittajan arviointityyli: Kirjallinen

Kuvaus: Tummanharmaa kolli, jolla on mustia raitoja kehossa ja hyvin tummanruskeat silmät.

//Toivottavasti, hyvä hake xd

Vastaus:

Loistava hakemus, joten hyväksyn!

-Untuva

Nimi: Muikku

01.09.2017 15:11
Nimi: Pihlaja

Arvo: Pentu

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Savun lauma

Luonne: Luonteeltaan Pihlaja on melko ärhäkkä ja töykeä. Tuosta löytyy kyllä lempeitäkin puolia; useimmille laumalaisilleen ja tietysti pennuille on lempeä. Eli siis jos Pihlaja on töykeä, löytyy naaraan sisimmäisestä lempeäkin puoli. Jos hän on töykeä jollekin, ei se tarkoita että Pihlaja juuri inhoaisi sitä kissaa. Ilkeä on hieman huono adjektiivi kuvailemaan Pihlajaa, mutta hän kyllä puolustaa laumaansa enemmän kuin mitään muuta ja on valmis tappamaan jonkun johtajansa käskystä, haluaahan Pihlaja näyttää Savulle olevansa uskollinen laumalainen. Pihlajan ärhäkkyydestä ei ole tietoa, ehkä se vain johtuu Pihlajan menneisyydestä. Pihlaja on hyvinkin helppo suututtaa ja jos hän suuttuu, hän onkin todella todella vihainen ja silloin on parasta jättää naaras vain ihan omaan rauhaansa. Pihlaja siitä sitten leppyy omaa tahtiaan. Naaras pitää muiden seurasta, mutta valitsee seuralaisensa tarkkaan. Esimerkiksi johtajan, varajohtajan, parantajan ja kokeneiden sotureiden seurassa viihtyy ehkä jopa liiankin hyvin, mutta naaras ei halua seuralaisekseen ketään hänen mielestään hiirenaivosta ja kömpelöä kissaa. Koska Pihlaja kuuluu Savun laumaan, hän ei usko Tähtiklaaniin.

Ulkonäkö: Pihlaja on oikein kaunis naaras. Hän muistuttaa kovin paljon Peippoa, omaa emoaan. Hänen turkkinsa pohjaväri on lähes lumenvalkoinen. Valkoista turkkia peittävät suhteellisen tiheään punertavat läikät. Lisäksi Pihlajan selästä menee punertava juova. Lisäksi hännänpää, etutassut ja korvat ovat punertavan. Pihlajan turkki on keskikokoista; ei liian pitkää ja paksua, muttei ohuttakaan, jonka avusta naaras selviytyy jokaisesta vuodenajasta. Tämä kaunotar omistaa meripihkanväriset, ehkä hieman oranssihtavat silmät, joista kuvastuu uskollisuus Savun laumalle. Kynnet naaraalla ovat piikinterävät ja valkoiset. Anturat ja kuono puolestaan mustat. Ruumiinrakenteeltaan Pihlaja on melko suuri ja voimakas naaraaksi, jonka takia pelätty vastus taistelukentillä.

Heikkoudet ja vahvuudet: + Taistelu
+ Tasapaino
- Jäljittäminen
- Metsästys

Perhe: Isä: Vuori - voimakas ja suurikokoinen tummanharmaa kolli

Emo: Peippo - pieni, valkoinen naaras, jonka turkissa on punertavia läiskiä

Veli: Piikki - harmaa kolli, jolla on meripihkanväriset silmät

Menneisyys: Pihlaja syntyi viherlehden alussa Savun laumaan. Pentuaika sujui normaalisti, kuten useimmilla muillakin pennuilla.

Muuta: Pihlajan lempiriista on hiiri. Kärsii hiirenkorvan aikaan lievästä siitepölyallergiasta. Pihlajan suurin toive on päästä johtamaan joskus klaaniaan. Todennäköisesti myös kumppani ja pentuja.

Kirjoittajan esittely: Hejsan! Täällä ompi Muikku alakoulun viimeisintä, eli kuudetta luokkaa käyvä tyttö Keski-Suomen keskeltä! Lempiväreihini kuuluu lähes kaikki iloisen väriset sävyt + sinisen sävyt. Lempieläimenä hevonen ja tietenkin kissa. Harrastuksia elämäni mittaan on ollut suhteellisen vähän, mutta aloitan ratsastuksen. Kouluaineista kivoimmat ehkä liikunta ja kuvaamataito ja yläkoulusta odotan kotitaloutta, eli köksää! Olen ollut suntuubissa vähän vajaa vuoden ja tähän asti olen ylläpitänyt ja olen ylläpitämässä muutamaakin sivustoa. Minut tunnetaan suntuubin maailmassa myös Cattynä, Lionina ja Catgirlinä! Kissat ja Soturikissat ovat minun sisaruksiani; olen varpaista päähän niiden fani ja nykyisin en hirveästi luekaan muita kuin Soturikissoja. Olen (lähes) aina positiivinen, iloinen ja joustava monien asioiden suhteen. En ole koskaan ajautunut Suntuubin maailmassa riitoihin yms, ja toivon etten ajautuisikaan.

Kirjoittajan arviointityyli: Kirjallinen. Ilmoitan erikseen tarinassa jos haluat plussat ja miinukset.

Kuvaus: Pihlaja - melko suurikokoinen valkoinen naaras, jolla on tiheään punetavia läiskiä ja meripihkanväriset silmät

//Perheen voi lisätä

Vastaus:

Hyväksyn!

Kirjoittajan arviointityyliin laitan pelkän kirjallisen, sillä on paljon helpompaa ylläpitäjille pitää arviointi vain yhdessä tyylissä. Muuten erittäin hyvä hakemus! Tervetuloa Tuisketuuleen!

-Untuva

Yksityinen viesti

29.08.2017 15:33

Nimi: Ulpukka

27.08.2017 11:05
Nimi: Pisaratassu

Soturinimi: Pisaraputous

Arvo: Oppilas

Mestaritoive: Korppisulka

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Loiskeklaani

Luonne: Pisaraputous on melko äkkipikainen pieni naaras. Hän saattaa usein kivahtaa jostain asiasta siskolleen tai kavereilleen, mutta ei vihaisesti. Hän kun ei vain ajattele aina, mitä sanoo, ennen kuin on sen jo sanonut, joka saattaa johtaa pienimuotoiseen konfliktiin. Kun hän on vihainen, hänestä sen kyllä huomaa. Silloin hän raivoaa oikein kunnolla! Pisaraputous ei ole kuitenkaan pitkävihainen, sillä muutamien tuntien päästä tuo on unohtanut vihansa, ja käyttäytyy normaalisti, mutta poikkeuksiakin löytyy. Pisaraputous on todella tottelematon, vaikka onkin jo melkein oppinut pois pahasta tavastaan. Tuo ei osaa puhua kenenkään korkea-arvoisemman seurassa kakistelematta, tai varsinkaan ihastuksensa seurassa! Mutta juuri esimerkiksi päällikön seurassa hän on - tai yrittää olla - mahdollisimman rauhallinen, mutta yleensä se kääntyy vain kiusaantuneeksi ja vaivaantuneeksi hiljaisuudeksi ja naaras hiippaileekin pian takavasemmalle pois tilanteesta. Pisaraputous uskoo Tähtiklaanin ja on todella uskollinen päällikölleen, mutta suhtautuu silti asioihin epäilevästi, ja uskaltaa tuoda mielipiteensä esille. Esimerkiksi Tähtiklaanin kanssa. Ei hän ole uskoton, mutta ei hän purematta niele kaikkea, mitä vaikkapa ennustukset Tähtiklaanilta kertovat.

Ulkonäkö: Pisaraputous on valkoinen naaras, jonka turkissa on siniharmaita, pisaran näköisiä pilkkuja. Hänen selkänsä on täysin valkoinen, mutta siitä alaspäin harmaat pilkut lisääntyvät ja suurentuvat. Suunnilleen hänen "ylä"kylkiensä kohdalla alkavat pisaroiden näköiset pilkut, ja jalkoja kohdin pilkut suurenevat. Tassut ovat täysin siniharmaat. Naaraan häntä on täysin pilkullinen, mutta sen pää on siniharmaa. Hänen vatsansa on täysin siniharmaa, joka jatkuu rintaan asti, missä turkki on siniharmaa, mutta valkopilkullinen. Hänen kasvonsa ovat poskista siniharmaapilkulliset, mutta muuten Pisaraputouksen kasvot ovat valkoiset. Naaraan päälaella ovat kaksi ylösalaisin olevaa, vesipisaran muotoista täplää, jotka muodostavat sydämen näköisen symbolin. Tuon oikea korva on valkea, ja vasen siniharmaa. Hänen silmänsä ovat mantelinmuotoiset, ja silmienväri on hänellä vedensininen. Välillä Pisaraputouksen silmät ovatkin hieman läpikuultavan väriset, mutta oikeassa valossa ne ovat todella siniset, ne alkavat olla silloin joskus jopa tummansiniseen vivahtavat. Naaraan kehonrakenne ei ole kovin jykevä, mutta tämän takia notkeutta löytyy. Hän on hieman pienikokoisempi kuin muut. Hänen häntänsä on yllättävän pitkä, ja välillä sen kanssa saattaa tulla ongelmia kuten kompastumisia, mutta kun hän on nyt kasvanut, on hännän hallinta huomattavasti helpompaa. Tuon naama on melko kapea, mutta ei kovin littanainen. Hänen viiksensä ovat pitkät ja valkoiset, hampaat ja kynnet melko keskivertokokoiset, mutta silti terävät. Pisaraputouksen ominaistuoksu on kielon aamukasteinen lehti, jossa on häivähdys kaislaa ja vivahdus - outoa kylläkin - vaahteraa.

Heikkoudet ja vahvuudet:
+ Uiminen
+ Kalastaminen
+Tasapaino
+Taistelu
+ Notkeus

- Maariistan saalistaminen
- Puihin kiipeäminen
- Nopeus
- Hyppääminen
- Puhuminen

Perhe: Jos tämä käy, niin haluaisin kaverini Aloen tekemän kissan (Merikuiskeen) Pisaraputouksen siskoksi. Olemme jo asiasta sopineet. Jos tämä ei käy, perhettä ei ole.

Menneisyys: -

Muuta: Pisaraputous rakastaa ahvenia, vaikkei hän niitä saakaan kovin usein. Niitä ei hän ainakaan löydä järvestä paljoakaan. Pisaraputous haluaisi kumppanin, muttei välttämättä pentuja. Hän ei halua päälliköksi.

Kirjoittajan esittely: Hyvää päivää, olen tyttö, saatte-itse-arvata ikäinen. Olen lyhyttukkainen brunetti (#brunettisquad!) vaikka ennen hiukseni olivat alaselkään asti. Hiukseni ovat luonnonkiharaiset. Olen syntynyt 18.4. ja onnennumeroni on kahdeksen sattuneista syistä. Lempivärini ovat tällä hetkellä kaikki sinisen sävyt, tummansininen on ehkä kaikista ihanin. Olen pyörinyt Suntuubissa tästä hetkestä laskien ehkä viikon yli vuoden, ja aloitin "urani" Aamukajastuksen polulla, joka on kuitenkin valitettavasti lopettanut toimintansa. Minulla on ollut monta omaa sivustoa, mutta olen lopettanut kaikki, sillä aikaa ei ollut. Nyt aikaa on, ja etsinkin uutta roolipelipaikkaa, joka on tämä paikka, toivottavasti. Eipä minulla muuta. Jos jäi jotain kysyttävää, kysykää chatissä! :3

Kirjoittajan arviointityyli: Toivoisin sen olevan yleensä plussat ja miinukset, mutta ilmoittaisin aina joskus tarinoissa, jos haluaisin tyylin olevan kirjallinen, jos käy. Jos ei käy, niin plussat ja miinukset. :3

Kuvaus: Pisaraputous on valkeanharmaa naaras vedensinisillä silmillä.

Vastaus:

Hieno hakemus, joten hyväksyn!

Tuo käy mainiosta, että Aloen hahmo olisi sinun hahmosi sisko kun kerta olet Aloen kanssa asiasta sopinutkin. Olisi paljon selkeämpää, että olisi vain yksi arviointityyli, joka sinun kohdallasi ilmeisesti on plussat ja miinukset. Mestarikseen Pisaratassu saa Korppisulan niin kuin toivoitkin.
Lämpimästi tervetuloa Tuisketuuleen Ulpukka! :3

-Untuva

©2018 Tuisketuuli ~ since 2016 - suntuubi.com