Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen 

Hienoa! Olet siis päättänyt liittyä! Luethan kuitenkin ensin säännöt ja ohjeet!
 

Säännöt

1. Kirjoitat hahmollasi vähintään kerran kuukaudessa. Et luo hahmoasi vain koristeeksi, jos liityt, sinun pitää myös kirjoittaa.

2. Käytät sivulla vain yhtä nimimerkkiä, etkä myöskään esiinny muiden nimimerkeillä. Ei kannata huijata, sillä näemme kyllä IP-osoitteesta kuka olet.

3. Et kiroile, kiusaa tai tee muutakaan tuon tyylistä. Tämän paikan on tarkoitus olla mukava ja rento kirjoitussivusto, ei mikään kiusauskammio!

4. Et hoputa ylläpitäjiä. Meilläkin on oma elämämme. Kyllä kerran saa mainita että tarina on tarkastamatta, mutta ei yhtään enempää. Meille ei makseta tästä palkkaa, teemme tätä omasta tahdostamme. Emme myöskään ole robotteja, jotka päivystävät koneella kellon ympäri.

5. Ei yli K16 materiaalia, nuoremmillakin netissä pyörijöillä on oikeus roolipelata täällä! Mainitsethan kuitenkin tarinasi/roolisi alussa jotain, jos se sisältää erityisen paljon verta taikka väkivaltaa. Kovin raaka/paljastava seksuaalisuus on ehdottomasti kielletty.

6. Panosta hakemukseen ja käytä mielikuvitustasi. Ei kellanpunaisia, vihreäsilmäisiä Tulitassuja, tai muitakaan kirjojen hahmoja. Mitä enemmän panostat hakemukseesi, sitä enemmän saat inspiraatiota tarinoihisi.

Muut tarinointiin ja roolimiseen liittyvät säännöt löytyvät maailma-osiosta.

Psst! Jos rikot sääntöjä usein, riitelet paljon, kiroilet yms, saat varoituksen. Jos tämä jatkuu, saat toisen varoituksen. Silloin sinulla ei voi olla enää päällikköä, varapällikkö, parantajaa eikä näinollen myöskään parantajaoppilasta. (Jos sinulla on joku näistä, se alennetaan. Varapäällikkö soturiksi, päällikkö ja parantaja klaaninvanhimmaksi/soturiksi, parantajaoppilas soturioppilaaksi.)

Jos yhä rikot sääntöjä yms, saat kolmannen varoituksen. Silloin sinut potkaistaan armotta pihalle ja jos haluat liittyä uudestaan, saat tehdä sen aikaisintaan kahden kuukauden päästä erotuksesta.

Yksi varoitus katoaa kuukaudessa.
 

Ohjeet

Ohjeista löytyy kaikki tarvittava tieto Tuisketuulen eri toiminnoista ja muutakin, mikä on hyvä tietää ennen liittymistä. Eli ohjeet kannattaa ja pitääkin lukaista läpi, ennen kuin säntäät hakemuksen kimppuun.

Roolipelaaminen
Roolipelaaminen on yksi Tuisketuulen toiminnoista. Roolipelaaminen on täysin vapaaehtoista, mutta siitäkin saa kokemuspisteitä, kun muistat käydä hakemassa pisteet pisteidenhakuviekusta. Myös ohjeet itse roolipelaukseen on selitetty, ne löytyvät menemällä Maailma → Roolipelaaminen?

Kokoontumiset
Joka toisen täysikuun (IRL) aikaan pidetään kaikkien klaanien välinen kokoontuminen, joka tapahtuu rauhallisissa merkeissä. Savun laumalaiset, erakot tai kotikisut eivät osallistu kokoontumisiin. Kokoontumiset roolitaan niille tarkoitettuun osioon. Yleensä kokoontumista saa roolia kahden päivän ajan, mutta poikkeuksiakin saattaa olla. Kokoontumisista ilmoitetaan blogissa ja siellä määrätään myös kokoontumiseen lähtijät. Yritämme katsoa, että joka pelaajalta lähtisi edes yksi kissa kokoontumiseen. Ilmoitathan, mikäli et jostain syystä pääse roolimaan kokoontumisessa, niin luovutamme kissasi paikan jollekulle muulle. Pennut, kuningattaret ja Loiskeklaanin klaaninvanhimmat eivät yleensä osallistu kokoontumisiin.

Tarinat
Tarinoita ei ole pakko kirjoittaa, mutta niiden kirjoittaminen on kuitenkin hyödyllistä, koska niistä saa kokemuspisteitä ja kommenttien avulla voi kehittyä kirjoittajana. Tarinoista saa myös kp:itä, riippuen tarinan laadusta ja pituudesta. Sanamäärien perusteella ylläpitäjille on tehty suuntaa antavat kaaviot.

Reviirit ja Soturilaki & Seremoniat
Tietoa reviireistä, soturilaki yhteen paikkaan koottuna ja nimitysseremoniat kaikkiin tilanteisiin! Paljon muuta esittelyä eivät nämä paikat kaipaa. Erityisesti reviirien kuvauksiin olisi syytä tutustua huolella, sillä niiden tekemiseen on nähty vaivaa. Joten ethän siis kirjoita viimaklaanilaisella tarinoita metsästysretkistä puiden katveessa!

Tapahtumat
Tuisketuulessa järjestetään välillä myös tapahtumia, joista tiedotetaan yleensä blogissa. Tapahtuma voi olla oikeastaan mikä vain, moniosainen ja siihen voi liittyä niin roolipelaamista, tietovisoja kuin muiden pelaajien kehumistakin. Tapahtumiin ei ole pakko osallistua, mutta ne tuovat lisää hupia ja saattavat antaa inspiraatiotakin kirjoittamiseen!

Kuun kirjoittaja
Kuun kirjoittaja pyritään valitsemaan joka kuun lopussa. Tittelin voi saada, jos on aktiivinen, juttelee chatissa, kirjoittaa paljon ja edistää hyvää ilmapiiriä. Sama pelaaja ei voi olla kuun kirjoittaja kahtena kertana peräkkäin.

Vuodenajat
Tuisketuulessa on myös vuodenajat, joita päivitetään aina vuodenajan edetessä tai vaihtuessa. Vuodenaikoja, kuten myös reviireitä olisi hyvä noudattaa tarinoissa, sillä ei niitä ihan turhaan ole tehty. Jokaisen klaanin reviirin sääolosuhteet ovat erilaiset, mutta niissä on myös paljon samaa.

Hupinurkka
Hupinurkka on pelaajien iloksi kehitetty paikka, jonka päivittäminen on apuylläpitäjiemme tehtävä. Hupinurkan toimintaan voi osallistua, vaikkei olisikaan liittynyt, sillä kaikkien täytyy saada pitää hauskaa! Hupinurkasta löydät niin Hupiklaanit kuin tunteenpurkuviekutkin, eikä hölö-hölö-viekun järjettömälle hölötykselle näy loppua!

Kehittyminen arvoasteikossa

0-50kp - Pentu (jos hahmosi aloitti pennusta)
0/50-150kp - (Parantaja)oppilas (0 jos aloitit oppilaasta, 50 jos pennusta)
150kp - Soturi/Parantaja
400kp - Varapäällikkö
500kp - Päällikkö
800kp - Klaaninvanhin (ei koske päälliköitä)
1 200kp - Pakollinen kuolema (hahmosi voi kuolla jo aiemminkin, päälliköillä tarkoittaa kaikkien jäljellä olevien henkien menettämistä)

170kp - Hahmosi voi saada oppilaan
200kp - Hahmosi voi saada pentuja toisen pelaajan tai npc-hahmon kanssa, mutta ei toisen oman hahmosi kanssa! (Parantaja voi saada pentuja yp:n luvalla)
Pääset hakemukseen oppilaan kohdalla olevien sulkujen pilkusta.

Tästä hakemukseen!

©2019 Tuisketuuli ~ since 2016 - suntuubi.com